Για τρίτη ημέρα διασωληνωμένος στην εντατική ο Κώστας Βουτσάς

 

Αλίκη Κατσαβού και Σάντρα Βουτσά, μίλησαν «Δίνει μία σοβαρή μάχη. Μία μάχη που θα κρατήσει αρκετές μέρες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε δύσκολη κατάσταση παραμένει ο Κώστας Βουτσάς, διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν.

Η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στην εκπομπή το Πρωινό αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Κώστα Βουτσά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Αλίκη Κατσαβού τόνισε: «Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, ο Κώστας δίνει μια σοβαρή μάχη, είναι διασωληνωμένος από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Είναι αναπνευστικό το πρόβλημα, η πηγή του προβλήματος. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Θα αποφύγω να πω άλλους ιατρικούς όρους γιατί μπορεί να πω κάτι λάθος και δεν θα το ήθελα. Είναι στην εντατική, νιώθω ότι γίνονται όλα όσα πρέπει να γίνουν και θα τον έχουμε πάλι κοντά μας χαμογελαστό και δυνατό.»!

Και υπογράμμισε ότι ο λόγος που αποφάσισε να βγει και να μιλήσει τηλεφωνικώς στο Πρωινό για να σταματήσουν να ακούγονται ανακρίβειες για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά.

 

Η Αλίκη Κατσαβού έκανε δηλώσεις και στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο.

“Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος, όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη, γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής. Αφήνω την ιατρική στους γιατρούς, δεν έχω ενημέρωση για συγκοπικό επεισόδιο. Δεν είμαι γιατρός κι εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους για να αρχίσω να λέω ό,τι μου κατέβει. Έχουν γραφτεί πολλά, ακούστε αυτά που σας είπα εγώ. Την Παρασκευή ένιωσε δύσπνοια και ήρθαμε εδώ το μεσημέρι με το ΕΚΑΒ. Διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, εντοπίστηκε το μικρόβιο και παίρνει τη σχετική αντιβίωση”, είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται για τρίτη ημέρα διασωληνωμένος στην εντατική.

 

Η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, σε μια προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

“Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Είναι διασωληνωμένος, μια απόφαση που πήραν οι γιατροί για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και να γίνει πιο γρήγορα καλά. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της ιστορίας είναι η ηλικία. Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει ο Κώστας Βουτσάς για τη ζωή, πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει. Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι σταθερός και ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες που του κάνουν, αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν διασωληνώθηκε επειδή έγινε κάτι ακραίο, έγινε γιατί ήταν μια απόφαση των γιατρών για να τον βοηθήσουν να γίνει πιο γρήγορα καλά”, τόνισε η Σάντρα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται για τρίτη ημέρα διασωληνωμένος στην εντατική, με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή

 

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η Σάντρα Βουτσά, η οποία απάντησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, του Κώστα Βουτσά, και εξήγησε για ποιο λόγο οι γιατροί πήραν την απόφαση να τον διασωληνώσουν στην εντατική.

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν.

Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά», είπε η Σάντρα Βουτσά.

«Ο Κώστας αντιμετωπίζει με δύναμη, μια σοβαρή κατάσταση υγείας, και είμαι σίγουρη ότι θα βγει νικητής, γιατί ξέρει να νικάει σε όλες τις μάχες της ζωής του», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

 

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησαν και οι συνεργάτες του στο θέατρο κι έστειλαν τις δικές τους ευχές στον αγαπημένος μας ηθοποιό, με την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα κοντά τους και πάνω στο σανίδι.

«Ο κύριος Βουτσάς έχει άσθμα πολλά χρόνια, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Τώρα, βέβαια, με τις ιώσεις, με το γιο του, το οποίο από το σχολείο κάτι φέρνει και όλα αυτά που γίνονται με τα μικρόβια, καταλαβαίνετε ότι αρρώστησε κι εκείνος όπως και όλοι μας φέτος. Η οικογένειά του θεώρησε σωστό να τον πάει στο νοσοκομείο και να λάβει την πρέπουσα φροντίδα. Τον περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να είναι εδώ μαζί μας γιατί ο Κώστας Βουτσάς δεν μασάει, είναι ένας και μοναδικός», είπε η Ευτυχία Φαναριώτη.

«Οι οικείοι του λένε ότι η πορεία του βαίνει προς το καλύτερο. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι αυτό αλήθεια και να ξαναγυρίσει ο Κώστας στο θέατρο. Ήταν λίγο κουρασμένος τον τελευταίο καιρό και του είχαν τύχει και πολλά.

“Έφυγε”η Έρρικα πριν από ένα μήνα, είναι και μεγάλος άνθρωπος, αυτό σημαίνει ότι καταβάλλεται, αλλά ήταν πάρα πολύ ζωτικός, βγαίναμε και έξω. Αν κάτι πήγε στραβά, ελπίζουμε να διορθωθεί. Είναι ένα ανάμεικτο συναίσθημα στεναχώριας και συγκίνησης γιατί λείπει ένας πολύ μεγάλος κρίκος της παράστασης», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»