Η εξομολόγηση για την απώλεια και των δυο γονιών του και ο χωρισμός του από την Ιλένια! Συγκινημένος ο Ουγγαρέζος

 
«Όταν επέστρεφε η Ιλένια στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή.». «Στο τέλος είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δεν συνεχίσαμε είναι ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, αλλά όσον αφορά αυτό που θέλει να κάνει, εφόσον την αγαπώ, οφείλω και θέλω να είμαι δίπλα της σε οποιαδήποτε απόφασή της.

Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες. Όταν επέστρεφε η Ιλένια στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή. Δεν ήταν ότι έφυγε η Ιλένια, έγινε μια συζήτηση, στην οποία είδαμε ότι αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας, περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον “πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, συγκινημένος, μίλησε δημόσια για την απώλεια των γονιών του, που τον συγκλόνισε.

«Δεν με επηρέαζαν οι γονείς μου στη δουλειά, αλλά ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται. Εγώ γενικά προχωράω στη ζωή μου και δεν κρατάω κακίες. Είναι μία περίπτωση που στεναχώρησε τους γονείς μου και αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν σημαίνει ότι θα εκδικηθώ, αλλά αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κι “έφυγαν” με αυτή τη στεναχώρια. Ήταν κάτι που συνέβη μπροστά τους, στην τηλεόραση εννοώ.

Δεν είμαι μάγκας, δεν είμαι δυνατός, είμαι κοτάρα. Δεν αντιμετωπίζω τον χαμό των γονιών μου. Έχω κλειστεί στην ασφάλεια της δουλειάς γιατί νιώθω οικεία, ξεχνιέμαι… Στο τέλος είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Γιατί έκανε unfollow Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Τσολάκη και Σίσσυ Χρηστίδου;

«Δικά μου είναι τα social media και ότι θέλω τα κάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Έχουμε καταντήσει να κρίνουμε τις ανθρώπινες σχέσεις από τα follow και τα unfollow. Μπορεί να σημαίνει και αυτό, αλλά δεν σημαίνει πάντα αυτά. Έχω κάνει unfollow ακόμα και τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι “αδερφή μου”, δεν είναι απλά φίλη μου επειδή με κούρασε. Κάποια στιγμή ανέβαζε παπούτσια, παπούτσια, παπούτσια. Την έκανα unfollow, βαρέθηκα να βλέπω παπούτσια.

Στην αρχή της σεζόν έκανα unfollow την Ελένη Τσολάκη γιατί είχε πει κάτι που με πείραξε. Δεν με πειράζει κάτι που λένε γιατί κι εγώ λέω, αλλά είναι μερικοί παράγοντες που έχουν να κάνουν με την προσωπική επαφή. Αν εμείς οι δύο έχουμε μιλήσει, έχουμε πιει ένα κρασί, σε έχω βάλει σπίτι μου και πεις κάτι που ξέρεις ότι δεν ισχύει και το πεις για να το πεις, έχω θέμα.

Αν δεν σε ξέρω και πεις, εντάξει, δεν με πειράζει. Ο Τσουρός έχει πει, έχω πει, αυτό, αλλά δεν ήμασταν φίλοι. Τώρα που γνωριστήκαμε με τον Τσούρο και είχαμε βγει κάποια στιγμή πρόσφατα, αν πει κάτι, τώρα που με είδε στα μάτια, κοιταχτήκαμε και μιλήσαμε, εντάξει, τότε ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες.

Τη Σίσσυ Χρηστίδου unfollow κάργα! Είναι προσωπικός ο λόγος και δεν θα ήθελα να αναφερθώ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»