Συγκινεί η Σάβια Ορφανίδου με την εγκυμοσύνη από δότη σπέρματος

 
 
«Είμαι 40 χρονών. Είχα  και εγώ τις σχέσεις στη ζωή μου, αλλά δεν ευτύχησα για να παντρευτώ» Συγκλόνισε με την εμφάνιση της στην εκπομπή της Μαρίας Ιωάννου στο Οmega «'Ελα να δεις» η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου και άνοιξε το δρόμο για μια υπέροχη δημόσια κουβέντα και την αλλαγή της νομοθεσίας!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Με πόνο ψυχής και μεγάλη τόλμη, εξομολογήθηκε την μεγάλη απόφαση ζωής να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο, ενώ συγκίνησε και η στάση του 80χρου πατέρα της.

«Είμαι 40 χρονών. Είχα  και εγώ τις σχέσεις στη ζωή μου, αλλά δεν ευτύχησα για να παντρευτώ να βρω αυτόν τον κατάλληλο, να κάνω μια οικογένεια. Αυτό που ήθελα. Όμως, επειδή,  ο χρόνος τρέχει και δεν γυρίζει πίσω και είναι και η πολιτική που δυσκολεύει νομίζω κάποιον άντρα να δεχτεί αυτή την δική μου ιδιάζουσα κατάσταση αποφάσισα να κάνω ένα παιδί με δότη σπέρματος.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο πήρα την απόφαση συμβουλευτικά τη γυναικολόγο μου. Πέρασα από διάφορα στάδια μπορώ να πω ταλαιπωρήθηκα. Έκανα δύο εξωσωματικές και συμπτωματικά η δεύτερη πέτυχε λίγες μέρες πριν μπω στη Βουλή».

«Τίποτα δεν με εμποδίζει στο μέλλον όταν κάνω το παιδί μου να γνωρίσω και έναν άνθρωπο με τον οποίο να θέλω να μοιραστώ την υπόλοιπη μου ζωή. Βιώνω και είμαι σίγουρη θα βιώσω, αν όλα παν καλά με την ευχή του θεού να γεννήσω τον Αύγουστο , θα βιώσω σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που λέμε να συνυπάρχει ένα παιδί μαζί με μια καριέρα».

Η Σάββια Ορφανίδου, δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για την στήριξη που είχε για αυτή της την απόφαση από τους φίλους τους και την οικογένεια της, αλλά κυρίως όπως είπε από τον 80χρονο πατέρα της.

Συγκεκριμένα, είπε «Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήρθε από τον πάτερα μου, η μάνα είναι μάνα. Περίμενα έτσι μια αντίδραση. Δεν έχει άλλο εγγόνι. Έτσι ανησυχούσα λίγο, αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη θετική έκπληξη ήταν από τον πατέρα μου αμέσως ήτανε καλά κάνεις. Αυτό για μένα ήταν πολύ σημαντικό».

 

Η βουλευτής φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο», του Ανδρέα Δημητρόπουλου, μιλώντας για αυτή της την απόφαση 

«Είμαι βέβαιη, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό που κάνω και μακάρι ο Θεός να με βοηθήσει να παν όλα καλά μέχρι το τέλος. Περίμενα μία αντίδραση αρνητική και με έχει εκπλήξει αυτή η κοινωνία πολύ ευχάριστα με την άμεση στήριξη και συμπαράσταση, ειδικά από γυναίκες που περνούν πραγματικά τα ίδια…», είπε χαρακτηριστικά.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»