Έφυγε από τη ζωή ο «Νικηφόρος», σύντροφος της Ντένης Μαρκορά στους «Δυο ξένους»

 

Θλίψη! Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Τον ηθοποιό γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Δυο Ξένοι», ο οποίος είχε υποδυθεί τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκόρα.

Η σειρά Δύο Ξένοι είναι ρομαντική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημητρίου Αποστόλου που προβλήθηκε στο Mega Channel την περίοδο 1997-1999.

Ένας από τους ρόλους που αγαπήσαμε ήταν αυτός το «Νικηφόρου Κασιμάτη».

Δες απόσπασμα

 

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αντίο υπέροχε Δημήτρη (έφυγε ο εξαιρετικός ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης που είχε κάψει πολλά χιλιόμετρα στη σκηνή και στα πλατό/ ένα ξεχωριστό πλάσμα με βιτριολικό χιούμορ και με μια μεγάλη αγκαλιά)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

Πριν λίγη ώρα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον συνάδελφό και καλό του φίλο μέσα από το Facebook, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την selfie που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Δημήτρης Τσούτσης τέσσερις μέρες πριν πεθάνει και του είπε «αντίο» με τον δικό του τρόπο.

«Έφυγε ο αγαπημένος μας φίλος… ο σπουδαίος ηθοποιός, ζωγράφος και ποιητής της ζωής Δημήτρης Τσούτσης… Ένα από τα πιο ταλαντούχα, ευγενικά και σπάνια πλάσματα που γνώρισα στο θέατρο…. Καλό ταξίδι λατρεμένε μου…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πότε και που θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού. «Την Πέμπτη στις 10 το πρωί τον αποχαιρετάμε από το κοιμητήριο του Βύρωνα», πρόσθεσε.

 

Ο Δημήτρης Τσούτσης τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας και έκανε πολύ σπάνιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιανουάριο του 2019 στο Σύλλογο των Αθηναίων που έγινε η παρουσίαση του Ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε καλλιτέχνες που αναφέρονταν στις σελίδες του.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Τσούτσης

Ο Δημήτρης Τσούτσης, επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο «To whom It may concernm», με 272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο, την καθημερινότητα, την ιστορία, τις μακαρονάδες, τις προσωπικές του εμπειρίες και αναμνήσεις, την πολιτική, την γραμματική, το συντακτικό, την φιλία, τον έρωτα, το σeξ... την ζωή.

Είχε πάρει μέρος και στην σειρά του Mega "Λαβ σόρυ", όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν στην σειρά «7 θανάσιμες πεθερές».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα