O Σχοινάς ραγίζει καρδιές με τα λόγια του για τον αδερφό του, Τόλη «Μου στέρησε το χαμόγελο. Κάποτε ήμουν η ψυχή της παρέας...»

 

H απώλεια του αδερφού του το 2014 ήταν κάτι που στιγμάτισε τον Διονύση Σχοινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μέσα στα είκοσι τρία χρόνια γάμου, η Καίτη και ο Διονύσης έχουν ζήσει ευχάριστες αλλά και εξαι­ρετικά δυσάρεστες στιγμές, όπως το 2014, όταν ο τραγουδιστής έχασε τον αδελφό του, Τόλη, αλλά και τον περασμένο Αύγουστο, που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δημήτρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ήταν δυνατές απώλειες που με σημάδεψαν. Ο Τόλης δεν ήταν απλά ο αδελφός μου. Ήταν ο κολλη­τός μου, η γκόμενα μου, τα πάντα. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει. Νο­μίζω πως είναι στη Μύκονο και κάποια στιγμή θα επι­στρέψει. Παλαιότερα η Καίτη είχε πει σε μια συνέντευξη της πως δεν είναι εκείνη η αδελφή ψυχή μου, αλλά ο Τό­λης. Μέσα σε πέντε χρόνια άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ το υπέστη η μη­τέρα μου, που έχασε το παιδί της και τον άντρα της.

Προ­σωπικά, έπρεπε να σταθώ δυνατός και να δείξω πως η ζωή συνεχίζεται. Και σου λέω να δείξω, διότι οι συγκεκριμένες απώλειες χαράχτηκαν πάνω μου. Με άλλαξαν πολύ και μου στέρησαν το χαμόγελο. Κάποτε ήμουν η ψυχή της παρέας. Τώρα είμαι απλά μέσα στην παρέα. Η ζωή, όμως, σου δείχνει ότι μπορείς να αναπτύξεις απίστευτες δυνάμεις ώστε να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και να φανείς ταυτόχρονα γίγαντας στην οικογέ­νεια σου. Οι απώλειες του αδελφού μου και του πατέρα μου με έκαναν να βρω δυνάμεις μέσα μου που δεν ήξερα καν πως υπάρχουν».

Πλέον, η μη­τέρα του Διονύση, Μαρία, δεν κατοικεί στον Πει­ραιά. Και γι' αυτό φρόντισε ο Διονύσης. «Ενώ έμενε στη Νίκαια με τον πατέρα μου, πλέον μένει στα 500 μέτρα από μένα και είμαστε κάθε μέρα μαζί. Όπως στήριξε εκείνη εμάς όταν ήμασταν παιδιά, έτσι πρέπει να τη στηρίξω και εγώ τώρα που έχει μεγαλώσει. Μόνο όταν κάνεις παιδί καταλαβαίνεις τι έκαναν οι γονείς σου για σένα», είπε στο περιοδικό People.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»