Συνάδελφοί του καταγγέλλουν ότι ο Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από ιατρικό λάθος!

 

Μια σειρά λαθών και αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά και μια σειρά λαθών στέρησαν τη ζωή από τον ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί του. Δείτε όσα ακούστηκαν στα ελληνικά δελτία ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο εκδοτικός οίκος «Κείμενα», με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook: «Έφυγε ο αγαπημένος φίλος του Φίλιππου Βλάχου και των εκδόσεων «Κείμενα», ο σπουδαίος ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Κοτανίδης. Η απώλεια τεράστια. Η κληρονομιά που άφησε επίσης.».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού και συγγραφέα Γιώργου Κοτανίδη, που έφυγε χθες από τη ζωή. Η τελετή θα γίνει στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια «παρακαλεί αντί στεφάνων, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα «Εις μνήμην Γιώργου Κοτανίδη» στα:

ΣΧΕΔΙΑ | Δικαιούχος: Διογένης ΜΚΟ, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία |

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, IBAN: GR63 0110 1460 0000 1462 0666 454, SWIFT CODE (BIC): ETHNGRAA

ΙΣΤΟΡΙΚ’Α ΑΡΧΕΊΑ ΜΟΥΣΕΊΟΥ ΜΠΕΝ’ΑΚΗ | ALPHA BANK BENAKI GR4301401070107002786000377

STRAY.GR | ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ STRAY.GR ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ | ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΒΑΝ: GR9001100590000005929600954

 

«Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο Γιώργος Κοτανίδης μπήκε τις γιορτές στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Κάτι όμως πήγε στραβά όπως λένε οι συνάδελφοί του και έφυγε ξαφνικά.

Η Υβόννη Μαλτέζου σχολίασε: « Το μάθαμε πριν από 3 ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα»
 

 

Ο Γιώργος Κοτανίδης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1945 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του «Εθνικού Θεάτρου» το 1970 και αμέσως μετά συμμετείχε στη δημιουργία του «Ελεύθερου Θεάτρου», όπου παρέμεινε την περίοδο 1970-75.

 

Αργότερα, ο Γιώργος Κοτανίδης συνεργάστηκε με την Άννα Συνοδινού, τον Γιώργο Μιχαηλίδη, τον Αλέξη Σολομό, την Ξένια Καλογεροπούλου, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Γιάννη Χουβαρδά, τον Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη, τη «Νέα Πορεία», την «Εθνική Λυρική Σκηνή», το «Από Μηχανής Θέατρο», το «Θέατρο Στοά» και άλλους θιάσους και σκηνοθέτες, ερμηνεύοντας ρόλους σε όλα τα θεατρικά είδη.

 

Το 2004 ίδρυσε το θίασο «Σαλτιμπάγκοι» και ανέβασε τα έργα «QED ή Τι απέδειξε ο κύριος Φάινμαν» του Πίτερ Παρνέλ, «Δέκατη έβδομη νύχτα» του Απόστολου Δοξιάδη, «Bal-Trap» του Ξαβιέ Ντιριγκέρ, «Low Level Panic» της Κλερ Μακ Ιντάιρ, «Μια τρελή μέρα» του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ, «Οι αγνοούμενοι» του Βασίλη Κατσικονούρη και σε συνεργασία με την Adam Productions το «Rock ‘n’ Roll» του Τομ Στόπαρντ, το οποίο σκηνοθέτησε.

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»