«Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα»

 

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του #GNTMgr, Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στο Dot και για πρώτη φορά ξεκαθάρισε τι σημαίνει ο όρος “Bratis Girl”, λέγοντας: «Το “Bratis Girl” είναι attitude, δεν είναι size μοντέλου. Είναι ανεξάρτητη, περνάς ωραία με τα ρούχα σου, είσαι πιο απελευθερωμένη, δεν υπάρχει κάτι να ντρέπεσαι, άνετη σεξουαλικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η συμμετοχή του στο GNTM αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying που δέχθηκε.

Για την τηλεόραση είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να είμαι στην τηλεόραση. Μου το πρότεινε η φίλη μου η Βίκυ να πάω σε ένα δοκιμαστικό, πήγα για πλάκα. Δεν γνώριζα το GNTM. Δεν ήξερα καν περί τίνος πρόκειται. Δεν έχω σκοπό να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Ενώ είμαι κοινωνικός, δεν ήμουν ποτέ τόσο ανοιχτός με την δουλειά μου, με την προσωπικότητα μου. Στην τηλεόραση βλέπει κάποιος μια εικόνα, δεν βλέπει αυτό που είσαι, βλέπει αυτό που θέλει να είσαι. Είμαι οικείος, αλλά έχω και μια απόσταση. Μεγάλωσα στην επαρχία και ήταν ασφυκτικά. Ένιωθα διαφορετικός, αλλά δεν ήθελα να μοιάζω με κάποιον. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα περάσει bullying και στο GNTM μίλησα αυθόρμητα γι’ αυτό. Από τότε παίρνω πολλά μηνύματα από νεαρά παιδιά που ζουν στην επαρχία. Πρέπει να πάψουμε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε με τους άλλους και με το τι κάνουν»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν τα media: «Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου και έτσι κανείς δεν τα ξέρει. Φοβήθηκα ότι με την τηλεόραση θα χάσω την ιδιωτικότητα μου, αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άνδρας και gay δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα, αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει ήδη την κοπέλα μου, ενώ αν ήμουν γυναίκα θα είχαν βρει τα πάντα. Δεν ασχολούνται μαζί μου γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν κανένα πελατάκι, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά