«Ήταν μια οικονομική τραγωδία! Πλέον δεν έχω τίποτα...»

 

Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έχετε αναφερθεί κατά το παρελθόν στις οικονομικές σας περιπέτειες, λόγω των χρεών που σας άφησε η σχολή θεάτρου που ανοίξατε. Λύθηκαν τα προβλήματα;

Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν μια οικονομική τραγωδία! Όχι, δεν έχει βγει καμιά άκρη. Ήταν πολλά τα λεφτά. Έκανα λάθος επιχειρηματική διαχείριση και έπεσα έξω. Έπειτα από εφτά χρόνια, υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχουν για μένα, δυστυχώς. Επένδυσα την ελάχιστη περιουσία που είχα στη σχολή μου «Η Πρώτη Πράξη» και πλέον δεν έχω τίποτα!

Να πάμε σε μια δήλωσή σας που συζητήθηκε αναφορικά με τη θρησκεία. Δηλώνετε άθεος;

Δεν δηλώνω άθεος. Δεν πιστεύω ότι ο Θεός των χριστιανών είναι καλός Θεός. Ανοίγεις μια μεγάλη κουβέντα που χρειάζεται πολύς χρόνος για να συζητηθεί. Δεν μπορείς απλά να πεις είμαι άθεος, είμαι θρήσκος κ.τ.λ., διότι θα πρέπει να το αιτιολογήσεις. Θα γράψω ένα βιβλίο και εκεί θα το αιτιολογήσω.

Με τη σύζυγό σας, ηθοποιό Πένυ Παπουτσή, είστε μαζί 45 χρόνια. Πώς κρατάει ο έρωτας ύστερα από τόσα χρόνια;

Ο έρωτας υπήρχε όταν έπρεπε. Τώρα έχει μετουσιωθεί σε κάτι άλλο. Σε αγάπη, εκτίμηση, αφοσίωση. Το μυστικό για να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια είναι η μετάβαση και η μεταβίβαση των συναισθημάτων που ξεκινούν από τον έρωτα σε αυτά που πρέπει για να κρατηθείς, όπως είναι η αγάπη.

Γιατί θεωρείτε ότι έγινε τόσος ντόρος αναφορικά με την guest εμφάνισή σας στις «Αγριες Μέλισσες», όταν είπατε ότι δεν ζητήσατε χρήματα;

Για εμένα η σειρά έχει μια καταπληκτική γραφή και δικαίως έχει πετύχει. Όλοι οι συντελεστές κάνουν καταπληκτική δουλειά, φοβερό καστ ηθοποιών και μοναδικός σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος. Αγάπησα πολύ τη συμμετοχή μου, έστω κι αν ήταν για λίγο. Κακώς συζητήθηκε τόσο πολύ ότι δεν πήρα χρήματα. Κάποιοι δεν με πιστεύουν κιόλας.

Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει «παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;». Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις «Αγριες Μέλισσες», οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest.

Ας μιλήσουμε για τη μεγάλη σας θεατρική επιτυχία «Orient Express» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»…

Συνεργάζομαι για δεύτερη φορά με την Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια για εμένα είναι ένα «χρυσωρυχείο», διότι είναι «θησαυρός» ως άνθρωπος, ως συνεργάτης, ως επιχειρηματίας, ως δημιουργός. Αφού δεν τα κατάφερα να πετύχω επιχειρηματικά, πλέον αναζητώ ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει, διότι νιώθω ασφαλής μαζί τους. Νιώθω ευλογία που είμαι μαζί της. Όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί και μετά τα δύο πετυχημένα χρόνια στην Αθήνα τον Φεβρουάριο, η παράσταση ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αριστοτέλειο.

Τέλος, πώς είναι ο Τάσος Χαλκιάς ως πατέρας; Σας πίκρανε που τα παιδιά σας δεν ακολούθησαν τα βήματά σας;

Χαρά μου μεγάλη που δεν έγιναν ηθοποιοί! Δεν ήθελα να περάσουν αυτά που πέρασα εγώ. Με τα παιδιά μου είμαστε φιλαράκια, οπότε μάλλον τα έχω αναθρέψει σωστά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»