O Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη! Και δεν μάσησε τα λόγια του!

 

«Δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη» Aποκάλυψε επίσης ότι είναι ερωτευμένος και δεν είναι μόνος! Ποια είναι η τυχερή;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Ο νικητής του πρώτου Survivor, ωστόσο, πριν συναντήσει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πέρασε μια βόλτα από το στούντιο όπου οι “Μύγες” είχαν τον πρώτο λόγο!

Πολλοί είχαν παραξενευτεί όταν ανακάλυψαν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram. Τι και αν νόμιζαν ότι ίσως οι δύο άντρες να είχαν κρατήσει φιλικές σχέσεις μετά το τέλος του Survivor, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όταν οι τρεις εκκεντρικοί παρουσιαστές τον ρώτησαν για το πρόσφατο unfollow που έκανε στον Σάκη Τανιμανίδη πήραν μια απάντηση που σίγουρα τους αιφνιδίασε!

“Δεν πιστεύω ότι όσους ακολουθείς ή σε ακολουθούν στο Instagram είναι και φίλοι σου πραγματικοί” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιωργος Αγγελόπουλος. “Ή ότι δεν είναι, αν δεν ακολουθείς κάποιον” πρόσθεσε με νόημα ο Ντάνος που αυτό το διάστημα συμμετέχει στην σειρά “Αν ήμουν πλούσιος”.

“Θεωρώ ότι στα social media ακολουθείς κάποιος είτε γιατί είναι φίλος σου είτε γιατί σε ενδιαφέρει η ζωή του. Απλά κάποια στιγμή, μέσα στο ξεκαθάρισμα που κάνω, είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη”!

Λίγο αργότερα δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν είναι μόνος! Ποια είναι όμως η τυχερή;

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Δε με αγχώνει το θέμα του γάμου ή του παιδιού. Νομίζω ότι είναι ένας διάλογος με τον άνθρωπό σου. Το πρώτο βήμα είναι να συμβιώσεις και να παντρευτείς με έναν άνθρωπο και να σου βγάλει να θες να κάνεις παιδί μαζί του. Ή μπορεί να συμβεί και ανάποδα.»!

Και πρόσθεσε: « Το έχω σκεφτεί, αλλά δε με αγχώνει. Θεωρώ πως πάντα υπάρχει χρόνος, γιατί δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει, αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει.»!

Και υπογράμμισε στην εκπομπή, The 2night show: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό» είπε! 

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος & οι Mύγες

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει πως δεν ακολουθεί τον Σάκη Τανιμανίδη στο Ιnstagram επειδή δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του. Ο Νίκος Μουτσινάς (δεν) μπορεί να το δεχτεί αυτό και έχει… δυνατό επιχείρημα για να αντικρούσει τον Ντάνο.

“Εγώ κάνω αρκετά χρόνια τηλεόραση, δεν έχω ακούσει κάτι πιο άσχημο. Είναι σαν να μου πεις ότι έξω δεν είναι μέρα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Δηλαδή, αυτοί οι δύο άνθρωποι δίνουν πνοή στις ζωές μας που είμαστε σε διαμερίσματα, κοπανάμε πάνω στους τοίχους και στις δουλειές και αυτοί είναι στο Παλαουάν και κάνουν βουτιά. Δηλαδή, δεν μπορεί αυτό να μην σε ενδιαφέρει. Αποκλείεται! Αποκλείεται!”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος και ο Ντάνος  μίλησαν… Ο Σάκης ακούει;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»