H Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε τον λόγο που έχει αλλάξει η φωνή της

 

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε, μέσα σε όλα, να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

“Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Τζόυς Ευείδη. “Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές”!

Επίσης η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα, “Καφέ της χαράς”, πρόσθεσε πως “θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, “τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε”, ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω”.

Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε πως θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον η φωνή της καλεσμένης του στο τραγούδι, η Τζόυς Ευείδη λύθηκε στα γέλια και τόνισε “τι να τραγουδήσω, αγάπη μου με αυτή τη φωνή! Μόνο Ζαμπέτα”!

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από το όνομα της. 

"Οι γονείς μου είπαν δεν θα βγάλουμε τους παππούδες! Θα βγάλουμε ένα όνομα που αγοράζουμε εμείς" είπε αρχικά για να εξηγήσει πώς το όνομα της σχετίζεται με την... Βασίλισσα Ελισάβετ και μια δημοσιογράφο! 

Η ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή, The 2night show: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είμαι η επιτομή της γεροντοκόρης. Δε θα μπορούσα κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα, ή να μου πει να παρατήσω τη δουλειά μου. Πρόταση γάμου δεν μου έκαναν ποτέ. Ίσως και να έλεγα ναι. Δεν είναι κάτι που είχα επιδιώξει ο γάμος. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ήθελαν να βάλουν το νυφικό.».

Και υπογράμμισε: «Το μεγάλο δράμα μου και η ευτυχία μου, ήταν πως οι γονείς μου είχαν τον τέλειο γάμο. Ήταν τόσο ερωτευμένοι που πέθαναν με έναν μήνα διαφορά. Ο πατέρας μου πέθανε το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε στο κρεβάτι της μαμάς»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη