O Σάββας έδωσε την απάντηση του στις επικρίσεις για την εκπομπή του: «Τα επεισόδια που θα παιχτούν είναι 12. Δεν θα πάμε άλλη σεζόν»

 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σάββας Πούμπουρας δεν έκανε φάρσα σε Καινούργιου και Σκορδά. «Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Για το Best Friend’s Fear μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αυτό το καινούργιο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει φάρσες στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, αλλά εξήγησε γιατί δεν το έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Κάναμε 40 φάρσες και θα παίζουν 3 σε κάθε εκπομπή. Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Υπήρχαν άνθρωποι που στο τέλος της φάρσας “ξέφυγαν” γιατί τρόμαξαν πολύ και είναι λογικό. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Ήταν και τρομαγμένοι, αλλά και επειδή δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση έτσι. Και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω… Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους “συνεργούς” που πιάνω, μου λένε “καλύτερα όχι”, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι προστατευμένοι, άνθρωποι που ξέρω ότι θα αντιδρούσαν πολύ άσχημα, θα είχαμε άλλα κι άλλα, οπότε άστο», εξήγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Xάσαμε ένα παιδί με την Αρετή. Θυμάμαι πως ήμουν αγχωμένος...»

«Τα επεισόδια που θα παιχτούν είναι 12, μέχρι Μάρτιο – Απρίλιο. Δεν θα πάμε άλλη σεζόν γιατί τώρα αποκαλυφθήκαμε», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Μεταξύ άλλων όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων, αλλά και στις αντιδράσεις κάποιων για τις φάρσες του.

Συγκεκριμένα είπε ο Σάββας Πούμπουρας: «Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει αντιγραφή. Δεν υπάρχει παρθενογέννηση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Είπαμε τι κάνουμε σαν Έλληνες; Θα το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που έβγαλα μέσα από το κεφάλι μου.».

Και δεν δίστασε να πει: «Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ (Χρηστίδου) . Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα καίγαμε ένα γύρισμα. Πήρα τηλέφωνο τη Δανάη και μου είπε για το ξενοδοχείο και είπα θα χτίσουμε εκεί. Αν δεν έχει τη συγκατάθεση του ανθρώπου η φάρσα δεν παίζει.»!

Και τόνισε: «Αν είναι να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό. Υπήρξαν φορές που ήρθα σε σύγκρουση με την παραγωγή. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που παραδώσαμε. Είμαι έτοιμος να λουστώ τα πάντα. Θέλουμε να το παίζουμε άνετοι αλλά δεν είμαστε. Κάναμε 40 φάρσες. Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια…»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια