Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Λόγω υγείας δεν μπορώ πλέον να προχωρήσω και να κάνω δεύτερο παιδί»

  23/01/2020 08:37
«Λόγω υγείας δεν μπορώ πλέον να προχωρήσω και να κάνω δεύτερο παιδί»

«Λόγω υγείας δεν μπορώ πλέον να προχωρήσω και να κάνω δεύτερο παιδί»

  23/01/2020 08:37

Στον καναπέ της εκπομπής "Έλα να δεις" κάθισε η Γιώτα Κουφαλίδου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, έλαμπε μέσα στο ροζ φόρεμα της και έδειχνε καλύτερα από ποτέ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην συζήτηση που είχε με την παρουσιάστρια της εκπομπής "Έλα να δεις", Μαρία Ιωάννου, αποκάλυψε πως η πιο συγκινητική στιγμή που θυμάται από την περιπέτεια της υγείας της είναι οι στιγμές αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας χημιοθεραπείας της, όπου οι νοσοκόμες και φίλες της γέμισαν το δωμάτιο της με ροζ μπαλόνια. 

Ερωτηθείς αν επιθυμεί να αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, η Γιώτα Κουφαλίδου αποκάλυψε ότι έχει κλείσει πια αυτό το κεφάλαιο για την ίδια. 

«Πλέον εντάξει, λόγω υγείας δεν μπορώ πια να προχωρήσω με δεύτερο παιδί. Μακάρι να μπορούσα, δυστυχώς δεν μπορώ... Μακάρι να μπορούσα να προχωρήσω και για δεύτερο και για τρίτο... Δυστυχώς δεν μπορώ!» είπε με την Μαρία Ιωάννου να σημειώνει ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αποκτήσει κανείς ένα παιδάκι και την Γιώτα να συμφωνεί και να προσθέσει «Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Να είμαστε καλά και δεν ξέρω... Θα δούμε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας