Η εξήγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για την καταγωγή και την ηλικία της!

 
 
Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο... Ποια σχέση μπορεί να συνδέει την νικήτρια του #GNTMgr με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου και την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μίλησε για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο αλλά και για το δαχτυλίδι αρραβώνων που δέχτηκε από τον Γιάννη Χαβαλτζή στο επεισόδιο του τελικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Κάτια Ταραμπάνκο το είπε και το έκανε! Αφαιρεί τα τατουάζ από το σώμα της!

Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε:

«Ναι είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα, γιατί ξέρει πως κάποια στιγμή θα φύγω για το εξωτερικό. Ξέρει πως η δουλειά μου είναι προτεραιότητα. Δεν θα έβγαινε τώρα από την τσέπη του Γιώργου δαχτυλίδι. Είμαι σίγουρη. Ξέρω που μπλέκω».

Η Κάτια Ταραμπανκό ξεκαθάρισε πως επρόκειτο για μια πρόταση συμβίωσης, ενώ αποκάλυψε πως ο χωρισμός τους ήταν ομαλός.

«Στην τελευταία δοκιμασία είχε έρθει ο Γιάννης και μου έκανε πρόταση συμβίωσης. Έγινε μια πρόταση του να είμαστε μαζί. Απλά ήταν η πρόταση σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού και ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Βγήκα από το παιχνίδι, είπαμε με τον Γιάννη να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί, αλλά δεν μας βγήκε για τους δικούς μας προσωπικούς λόγους και οι δρόμοι χωρίστηκαν πάρα πολύ ομαλά και όμορφα» δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καταγωγή της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την ηλικία της, για την οποία έγινε πολύ συζήτηση τους περασμένους μήνες.

«Η ζωή μετά το GNTM είναι διαφορετική. Περπατάς στον δρόμο και ακούς το όνομά σου. Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.

Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Ποια σχέση μπορεί να συνδέει την -κατά το ήμισυ- νικήτρια του reality Μόδας GNTM 2 με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου και την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη;

Με μια πρώτη σκέψη, δεν υπάρχει τίποτα κοινό ανάμεσα στις τρεις τους. Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική.

Η Κάτια λατρεύει το γράψιμο και την ποίηση, γεγονός που απέδειξε με το πρώτο post της στο instagram, μετά τον τελικό του GNTM. Στη λεζάντα της αφιέρωσε μερικά στιχάκια σε κριτές και παραγωγή, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα έζησε. Πώς όμως συνδέεται αυτό με Δημουλίδου και Πολυδούρη;

Στο Divided, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Alpha, μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι παίκτριες στο χτεσινό επεισόδιο, ήταν η εξής: «Στο χέρι μας είναι για τον εαυτό του ο καθένας μας του τέλους με την καινούργια αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει». Ποια το έγραψε;

Α) Μαρία Πολυδούρη

Β) Χρυσηίδα Δημουλίδου

Γ) Κάτια Ταραμπάνκο

Φυσικά, καμία από τις παίκτριες δεν πίστευε ότι μια φράση πρώην παίκτριας ριάλιτι θα μπορούσε να βρεθεί σε ερώτηση τηλεπαιχνιδιού, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στο Divided έχουν πολύ περισσότερο χιούμορ απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Η απάντηση μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά σίγουρα η Κάτια θα χαίρεται που δίχασε τον κόσμο με τις ρήσεις και τα αποφθέγματά της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»