Φανερά αδυνατισμένος στην πρώτη του συνέντευξη μετά το ατύχημα: «Έσπασα και τα δυο μου πόδια... μεγάλο ευχαριστώ προς όλους...»

 

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι γιατί έμαθα ποιος μ' αγαπάει ή όχι αλλά, επειδή τους αγάπησα όλους ακόμα και αν δεν έμαθα ποτέ αν μ' αγαπάνε οι ίδιοι"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στο πλατό των “Κου Κου” απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη το πρωί της Τετάρτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά, μέσα σε όλα, στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον έκανε να απέχει καλλιτεχνικά σχεδόν έναν χρόνο!

“Ισχύει πως έπαθα ένα ατύχημα, έσπασα και τα δύο μου πόδια, τώρα είμαι καλά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. “Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους γιατρούς που με χειρούργησαν και σε όλη την ομάδα του ΚΑΤ. Ο κ. Βαλλιανάτος μού χειρούργησε το δεξί πόδι και ο κ.Τιαμτσούρης μού χειρούργησε το αριστερό πόδι. Ήταν δύο διαφορετικά περιστατικά και έκανα δύο χειρουργεία”.

“Το ένα πόδι έσπασε στο μπούτι, συντριπτικό μηριαίο κάταγμα και στο άλλο υπήρξε μια πλήρης καταστροφή στο γόνατο. Έμαθα πρόσφατα πως με ευκαιρία αυτό το ατύχημα, βγήκαν κάποιοι άνθρωποι να πουν ότι το λέω ψέματα! Ότι δεν έχω πάθει ατύχημα και είναι διαφημιστικό! Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως από ατυχία και από κακή συγκυρία ενεπλάκη σε ένα τροχαίο που δεν έφταιγα εγώ. Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνω εκτός σχεδόν ένα χρόνο ώστε να φροντίσω λίγο την υγεία μου. Να δοκιμαστώ, μιας και έμαθα πάρα πολλά αυτό το χρόνο. Δούλεψα κιόλας, ως ένα σημείο, με σπασμένα πόδια γιατί δεν ήθελα να μείνουν άνθρωποι χωρίς δουλειά στο σίριαλ που βρισκόμουν. Από κει και πέρα ήταν ένα μεγάλο σχολείο αυτό που μου συνέβη και βγήκα πιο δυνατός. Είμαι πλήρως καλά τώρα” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

 

 

Όσον αφορά στα στοιχεία που κρατάει από την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωή τους, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πρόδωσε πως “κρατάω επί της ουσίας ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους. Αυτούς που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό. Από τους πολύ κοντινούς μου μέχρι τους άγνωστους μου, γιατί βρέθηκαν και άγνωστοι άνθρωποι πολύ κοντά μου.

Ευχαριστώ επίσης αυτούς που δεν βρέθηκαν δίπλα μου και ήταν, μέχρι εκείνο το σημείο, άνθρωποι δικοί μου. Τους ευχαριστώ και αυτούς γιατί κατάλαβα ότι ίσως πολλοί δεν μπορούν να πάρουν το βάρος σου όπως το κάνεις εσύ για πολλά χρόνια. Όπως, επίσης, θα ευχαριστήσω και αυτούς που, ενώ επί πολλά χρόνια εγώ ήμουν εκεί για αυτούς στα καλά και άσχημα τους, επέλεξαν έναν αντίθετο δρόμο και μου έδωσαν το μεγαλύτερο μου μάθημα. Με έβαλαν στη διαδικασία, όχι να σκεφθώ πως στα δύσκολα φαίνεται ο φίλος, να τους αγαπήσω και να τους κατανοήσω ακριβώς για αυτό. Το γεγονός πως δεν ήταν κοντά μου. Το βάρος που μπορεί να τους έγινα, την αγάπη που μπορεί να ήθελα και εγώ”.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι γιατί έμαθα ποιος μ’ αγαπάει ή όχι αλλά, επειδή τους αγάπησα όλους ακόμα και αν δεν έμαθα ποτέ αν μ’ αγαπάνε οι ίδιοι” κατέληξε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην εξομολόγηση του.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση “Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα”, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.

"Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τα πράγματα με την οπτική του. Εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εσάς πάρα πολύ γιατί με υπερασπιστήκατε εμένα, χωρίς να γνωρίζετε την αλήθεια. Η αλήθεια αποδείχτηκε και αποδεικνύεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ξέρεις για εμένα που έχω μάθει να είμαι ειλικρινής απέναντι στον κόσμο με βάση αυτά που κάνω και για αυτό σε πολλά πράγματα αρνούμαι να βρίσκομαι, είναι σημαντικό η πρόθεση. Όταν γυρνάει ένας υπεύθυνος άνθρωπος και σου λέει “Έλα μωρέ και ας μην έχουμε έργο”, μια εβδομάδα πριν την παράσταση, δεν υπήρχε. Η κυρία Χαροκόπου είχε γράψει ένα εξαιρετικό έργο. Εμένα με κάλεσαν ενάμιση μήνα πριν ξεκινήσει η παράσταση η συγκεκριμένη για να αντικαταστήσω έναν άλλο ηθοποιό. Στην πορεία δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι γινόταν γιατί μερικά πράγματα ήταν ετερόκλητα. Έπρεπε να πάω εγώ να δω τι συμβαίνει. Έτσι λοιπόν, ζήτησα από τον άνθρωπο που με προσέγγισε να βρεθώ στην πρόβα, να γνωρίσω τους ανθρώπους, να καταλάβω τι γίνεται. Μαθαίνω στην πορεία ότι έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι από την παράσταση και δεν αντιλαμβάνομαι. Στον έναν μήνα αποχώρησα λοιπόν. Όταν σε καλούν σε μια παράσταση και δεν υπάρχει τελικά κείμενο γιατί αρχικά υπήρχε κείμενο αλλά μέρα με την ημέρα αποφασίστηκε αυτό το κείμενο να μην υπάρχει και να είναι ένα άλλο, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα. Ενώ σε παρακαλούνε για δύο εβδομάδες να είσαι με όποιο κόστος εγώ προσωπικό είχα, δεν μπορείς να μείνεις γιατί προσβάλεις τον κόσμο που θα έρθει να σε δει και όταν ακούς την φράση “Έλα μωρέ και τι έγινε αφού σε ένα τέτοιο έργο όλοι στο τέλος πεθαίνουν”. Όταν χρησιμοποιούμε καιροσκοπικά κάποιες καταστάσεις προς ιδίων όφελος, να υπάρχει ένας σεβασμός και επειδή εγώ σέβομαι τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να είμαι μέρος αυτής της παράστασης και ούτε αποχώρησα και ούτε με έδιωξε κανένας. Ήταν εκ των πραγμάτων μια κατάσταση που δεν υπήρχε", είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»