Καρφιά κι από την αδερφή της Meghan: «Έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος»

 

«Επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια» τόνισε η Σαμάνθα Μαρκλ για την αδερφή της, σε άρθρο της στη Sun. Γιατί το ζευγάρι απειλεί τους παπαράτσι με μηνύσεις;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Από το Megxit δεν θα μπορούσε να λείψει και η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα η οποία σε άρθρο της στη βρετανική Sun κατηγορεί τη δούκισσα του Σάσσεξ ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι η Μέγκαν «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος» έγραψε η Σαμάνθα.

«Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ» σχολίασε για την ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Η 55χρονη Σαμάνθα είπε ακόμα ότι το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν φάνηκε στη διαμάχη της με τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ, λέγοντας ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων ήταν αυτή που βοήθησε και άλλαξε την εικόνα της δούκισσας του Σάσσεξ.

«Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» έγραψε η Σαμάνθα. Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που λέει ότι ασκήθηκε στη Μέγκαν επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».

«Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες» έγραψε.

Είπε ακόμα ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπληξε τον θεσμό και έφτασε «κοντά στην κατάρρευση».

«Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται» έγραψε η Σαμάνθα.

Είπε ακόμα ότι οι κινήσεις του ζευγαριού δεν δείχνουν δύο άτομα που επιθυμούν μια ιδιωτική ζωή. «Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής», έγραψε για τον Χάρι και την Μέγκαν.

 

Και η σαπουνόπερα συνεχίζεται σήμερα, αφού μετά την αδελφή της που μίλησε με πολύ άσχημα για εκείνη, τον λόγο πήρε ο πατέρας της, κατηγορώντας την ότι θα πάει να τον δει μόνο νεκρό. 

O Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε σήμερα ότι δεν πιστεύει ότι η κόρη του θα τον δει ξανά μέχρι να μπει στο φέρετρο, όπως είπε ο ίδιος. 

«Η Μέγκαν μου χρωστάει, είναι καιρός να κοιτάξει τον πατέρα της» πρόσθεσε. 

Σε μια συνέντευξη 90 λεπτών που θα προβληθεί απόψε, ο Τόμας Μαρκλ κατηγορεί επίσης τον Πρίγκιπα Χάρι ότι ενεργεί σαν ένα «ευαίσθητο» 12χρονο αγόρι και δεσμεύτηκε να καταθέσει κατά του ζευγαριού στο δικαστήριο, λέγοντας: «Εγώ θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Κατηγορώντας την κόρη του και τον γαμπρό του που έχουν πει «άσχημα πράγματα» γι 'αυτόν, είπε:

«Δεν με νοιάζει. Σε αυτό το σημείο, μου χρωστάνε. Το παλάτι μου χρωστάει. Ο Χάρι μου χρωστάει. Πρέπει να ανταμειφθώ για όσα έχω περάσει. Η κόρη μου μου είπε ότι όταν μεγαλώσω θα με φροντίσει. Είμαι αρκετά μεγάλος τώρα, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τον μπαμπά».

Στην συνέντευξη, ο Μαρκλ αποκαλύπτει επίσης λεπτομέρειες της τελευταίας του τηλεφωνικής κλήσης με τους Σάσεξ την παραμονή του γάμου τους το 2018, όταν φωτογραφήθηκε για παπαράτσι φωτογράφο, μια απόφαση που λέει ότι θα τον στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής του. 

Είπε: «Ο Χάρι μου είπε:' αν με είχες ακούσει, αυτό δεν θα σου είχε συμβεί». Του απάντησα «είναι πάρα πολύ κακό ότι δεν πεθαίνω γιατί τότε θα μπορούσατε να προσποιηθείτε ότι είστε λυπημένοι» και τους έκλεισα». 

Προσθέτει ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί τους από τότε, ούτε έχει δει το εγγόνι του παρά την αποστολή κειμένων και επιστολών, και τονίζει:

«Δεν νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν. Η επόμενη φορά που θα με δουν θα είναι όταν θα είμαι στο φέρετρο».

 

Με νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποιούν τους παπαράτσι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τη δούκισσα του Σάσεξ και τον μικρό Άρτσι στον Καναδά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian και το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, οι δικηγόροι του ζευγαριού εκτιμούν ότι τις επίμαχες φωτογραφίες τράβηξε παπαράτσι που είχε κρυφτεί σε θάμνους στη Νήσο Βανκούβερ, εν αγνοία της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ διαμαρτύρονται ότι παπαράτσι που διαθέτουν τηλεφακούς, έχουν εγκατασταθεί σε μόνιμη βάση στη Νήσο Βανκούβερ προκειμένου να τους κατασκοπεύουν.

Θυμίζουμε πως το φθινόπωρο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον εφημερίδων που κατηγόρησαν για παραβίαση της προσωπικής ζωής τους και τηλεφωνικές υποκλοπές.

«Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων» δήλωσε τότε ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι.

 

Και όσο και αν τονίζουν ότι δεν θέλουν πια να είναι στα φώτα της επικαιρότητας απειλώντας μέχρι και με μηνύσεις τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες του γιου τους, κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατούν επαφή με τα ΜΜΕ. 

Η τελευταία πράξη της Μέγκαν, μετά την βόλτα με τον Άρτσι στο πάρκο με τα σκυλιά τους, ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών από κρυφή επίσκεψή της σε καταφύγιο ζώων, στις αρχές του μήνα. 

Στο ποστ που ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο instagram αναφέρουν: 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε τους καταπληκτικούς ανθρώπους στο Mayhew για να μάθει για την απίστευτη πρόοδο που σημειώθηκε κατά την εορταστική περίοδο.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, ως περήφανη προστάτιδα του Mayhew από τον Ιανουάριο του 2019 και γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό τη σπουδαία σημασία της καλής μεταχείρισης των ζώων, επικροτεί τους ανθρώπους του Mayhew για το ζωτικό έργο που κάνουν καθημερινά.

Από γάτες και σκυλιά που έχουν βρει νέα σπίτια, μέχρι τις περιπτώσεις καλής διαβίωσης των ζώων που χειρίζεται η κοινότητα το TheMayhew πιστεύει στη δύναμη της ενότητας και του ειδικού δεσμού μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια