Οι νονοί του Archie αποκαλύφθηκαν! Ποιους διάλεξαν τελικά Harry & Meghan;

 

Ο πλανήτης ασχολείται με το #Megxit και το ζευγάρι ετοιμάζει βαφτίσια του Archie με νονά την νταντά του Harry! Tα βρήκαν με τον William, στα μαχαίρια με τον Κάρολο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τον περασμένο Ιούλιο, οι φωτογραφίες του νεοφώτιστου Archie στην αγκαλιά της Meghan Markle ανήμερα της βάφτισής του, έκαναν τον γύρο των ελληνικών και ξένων media. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο φυσικά και συζητήθηκε έντονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι νονοί του δύο μηνών τότε μέλους της βασιλικής οικογένειας, παρέμειναν κρυφοί παρόλο που είθισται να ανακοινώνονται τις ημέρες της βάφτισης και οι φήμες για το ποιοι μπορεί να είναι, οργίαζαν.

 

Πριν από μερικές μέρες και οχτώ ολόκληρους μήνες μετά τη βάφτιση του μικρού Archie, τα ονόματα των νονών βγήκαν επιτέλους στο φως της δημοσιότητας!

Την αποκάλυψη έκανε το The Sunday Times και φυσικά η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποιοι είναι λοιπόν οι τρεις νονοί του Archie Harrison;

 

Μία από τις νονές είναι η Tiggy Pettifer, η νταντά που μεγάλωσε τον πρίγκιπα William και τον Harry.

 

Νονός ήταν επίσης και ο Mark Dyer, παλιός στενός συνεργάτης του Πρίγκιπα Charles. Εδώ τον βλέπουμε κατά την είσοδό του στον γάμο του Harry και της Meghan.

 

Τέλος, το τρίτος νονός είναι ο παιδικός φίλος του Harry, Charlie van Straubenzee, στον γάμο του οποίου Harry & Meghan είχαν δώσει το "παρών"

 

Πίσω στη Μ. Βρετανία, ο Τύπος δεν έχει περάσει μέρα που να μην ασχολείται με το επίμαχο θέμα, φέρνοντας στο φως καθημερινά διάφορες αποκαλύψεις.

Η Sun φιλοξενεί δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και τα βρήκαν, πριν ο μικρότερος αδελφός φύγει για τον Καναδά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, τα δύο αδέλφια έκαναν «ειρηνευτικές» συνομιλίες, μιας και οι δύο πίστευαν πως από τη στιγμή που ο Χάρι θα μετακομίσει, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συμφιλιωθούν.

 

Ουίλιαμ και Χάρι κάθισαν και συζήτησαν, μακριά από τις επίσημες διαπραγματεύσεις για το μέλλον των Σάσεξ, ενώ σε κάποιες από αυτές τις συζητήσεις τους συμμετείχαν και οι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα, σύμφωνα με ανώτερη βασιλική που επικαλείται η Sun, οι πρίγκιπες Οουίλιαμ και Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί ιδιωτικά, για να «δουλέψουν» τη σχέση τους και να συζητήσουν το μέλλον τους.

«Αποφάσισαν να απομακρύνουν όλους τους τοξικούς ανθρώπους που ανακατεύονται στη σχέση τους για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, ως αδέλφια», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή, για να προσθέσει: «Φυσικά υπήρξαν σοβαρές διαφορές στις απόψεις αλλά η οικογενειακή ζεστασιά επέστρεψε. Και είναι στεναχωρημένοι που πρόκειται να είναι τόσο μακριά ο ένας από τον άλλον».

 

Στα… μαχαίρια με τον πατέρα του Κάρολο

Κι αν με τον αδελφό του έβαλε στην άκρη τις διαφορές που τους χώριζαν, δεν φαίνεται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο και με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο. Αντίθετα, όπως αναφέρουν πηγές, ο Χάρι βρίσκεται ακόμη σε αντιπαράθεση με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου και η σχέση τους αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεται ως «πολύπλοκη».

Πατέρας και γιος είχαν ανέκαθεν μία ζεστή σχέση και ήταν ιδιαίτερα κοντά. Ωστόσο, το Megxit και ο τρόπος που το χειρίστηκε ο γιος του φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τον Κάρολο. Και όπως αναφέρει η πηγή στη Sun, αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έλλειψη εμπιστοσύνης και χρειάζεται χρόνος για να λύσουν τις διαφορές, ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια