Σοφία Βόσσου & Τένια Μακρή μιλούν on camera για την περιπέτεια του Ανδρέα Μικρούτσικου

 

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο, η Τένια Μακρή και η Σοφία Βόσσου η οποίες τον είχαν επισκεφθεί το διάστημα αυτό, εξομολογούνται για τη συνάντησή τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Σοφία Βόσσου μίλησε, ύστερα από αρκετό καιρό, στην κάμερα του “Ευτυχείτε” με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην χρόνια τηλεοπτική της απουσία αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε ο καλός της φίλος, Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

“Η τηλεόραση δεν μου λείπει, δεν μου λείπουν πράγματα από τη ζωή μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου, προσθέτοντας πως “δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι εξαρτημένη. Δεν μου αρέσουν οι εξαρτήσεις. Βρίσκω χαρές σε οτιδήποτε κάνω”.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε, επίσης, πως “δεν αποτραβήχτηκα από την τηλεόραση, με… αποτράβηξαν! Κάτι δεν τους έκανε προφανώς από μένα γιατί τα νούμερα που έκανα ήταν κορυφή”.

“Το φλερτ στα social media δεν είναι φλερτ. Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη ο ένας με τον άλλον και στα μηνύματα να γράφονται τα τέρατα; Έλα τώρα! Αυτό είναι αρρώστια” απάντησε η Σοφία Βόσσου σχετικά με το φλερτ σήμερα.

Ακόμα, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε λιτά και στον αγαπημένο της, Ανδρέα Μικρούτσικο που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε με μια περιπέτεια της υγείας της! “Είναι καλά, δόξα τω Θεώ, βγήκε από το νοσοκομείο και όλα καλά”.

 

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο, η Τένια Μακρή, η οποία τον είχε επισκεφθεί το διάστημα αυτό, εξομολογείται για τη συνάντησή τους στην εκπομπή Μεσημέρι #yes και την Μαρία Βλάχου:

“Συνάντησα τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θυμηθήκαμε τα παλιά, τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Την πρώτη φορά που πήγα ήταν λίγο ζαλισμένος, αλλά τη δεύτερη φορά ήταν μια χαρά. Δεν φοβήθηκε.

Τρόμαξε πάρα πολύ με τον θάνατο του αδερφού του. Ήταν ένα θέμα που δεν το θίξαμε καθόλου για να μη δημιουργήσουμε ένταση. Φαντάζομαι ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη, όλον αυτόν τον καιρό που ήταν άρρωστος ο Θάνος. Τράβηξε πολύ αυτή η ιστορία, δεν ήταν μικρή. Αυτό φθείρει πάρα πολύ, να περιμένεις έναν άνθρωπο, να ξέρεις ότι τελειώνει, μέρα με την ημέρα να μην ξέρεις πότε θα τελειώσει.

Αυτό νομίζω ήταν πολύ τραγικό για εκείνον. Στη συνέχεια, ήταν ένας πολύ άσχημος καιρός, ήταν πολύ ευάλωτος άνθρωπος ο ίδιος με την υγεία του, το άρπαξε το μικρόβιο, έκανε λοίμωξη του αναπνευστικού. Την καρδιά του την βρήκαν μια χαρά, λιοντάρι και με το καλό βγήκε”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπε πάρα πολύ από την τηλεόραση ως δάσκαλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»