Ο παραμυθένιος γάμος του Σταύρου Νιάρχου των 5,8 εκατ. ευρώ με την πρώην του Αμπράμοβιτς! Το after party στη Ρωσία

 

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, το βράδυ της Παρασκευής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο δισεκατομμυριούχος Eλληνας μεγιστάνας, Σταύρος Νιάρχος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντάσα Ζούκοβα, το βράδυ της Παρασκευής, σε μια λαμπερή τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Το διάσημο ζευγάρι έφτασε την περασμένη Δευτέρα στο εντυπωσιακό θέρετρο με τζετ, όπου στη συνέχεια μεταβιβάστηκε σε ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο που αποτελεί αντίκα με αξία που εκτιμάται μεταξύ 30.000 και 78.000 λιρών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Ο γάμος της δεκαετίαςστο Σεν Μόριτζ

Ο γάμος, που, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ και έγινε 24 ώρες νωρίτερα απ' ό,τι αναμενόταν. Ο στολισμός της τελετής περιελάμβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Χέινζ Χούνκελερ δήλωσε στην «Daily Mail»: «Υπάρχει μια πολύ, πολύ ξεχωριστή πελατεία στην λίστα των προσκεκλημένων». Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και άφθονη σαμπάνια, ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

 

Η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια, ενώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό. Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο. Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

 

Το ζευγάρι, αλλά και οι καλεσμένοι φιλοξενούνται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί του γάμου. Τα πάρτι και τα γεύματα για το γάμο αναμένεται να συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την «Daily Mail».

«Η οικογένεια Νιάρχου χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Σεν Μόριτζ. Θα μπορούσαν να κάνουν το γάμο τους σε οποιοδήποτε υπέροχο μέρος του κόσμου, αλλά επέλεξαν το Σεν Μόριτζ γιατί έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτούς το να στηρίξουν την πόλη και τον πατέρα του γαμπρού, που είναι επίτιμος δημότης» δήλωσε πηγή στο ίδιο Μέσο.

 

Το «παρών» έδωσαν γαλαζοαίματοι και αστέρες του Χόλιγουντ

Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο ήταν γαλαζοαίματοι, αστέρες του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες και άνθρωποι από το χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν η πριγκίπισσα Βεατρίκη, στενή φίλη με την νύφη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ματσέλι Μότζι, οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Τζέιμι Μιζραχί και Τζεν Μέγιερ. Νωρίτερα, στη λίστα υψηλών προσκεκλημένων είχε γίνει γνωστό πως θα περιλαμβάνονταν ονόματα όπως εκείνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Γκούινεθ Πάλτροου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, θα παρίστατο και η Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, και ο αδερφός του με τη σύζυγό του, Κάρλι Κλος. 

 

Από αυτό το πάρτι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου, η οποία στις πρώτες φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο Instagram φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με τον ηθοποιό Evangelo Bousis και τον σχεδιαστή μόδας Peter Dundas

 

Το γαμήλιο πάρτι συνεχίστηκε και το Σάββατο, το οποίο όμως είχε θέμα τη γενέτειρα της νύφης, τη Ρωσία. Οι καλεσμένοι έβαλαν τις γούνες τους και τα χοντρά τους ρούχα και πέρασαν ένα ξέφρενο βράδυ, χορεύοντας υπό τους ήχους της ρώσικης μουσικής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν το διάσημο μοντέλο Stella Maxwell αλλά και ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους, Ολυμπία.

Δείτε στιγμιότυπα από το δεύτερο wedding party:

 

Ο πολιτικός γάμος και η γνωριμία τους

Το 2016, η Ζούκοβα παρακολούθησε το US Open με την Ιβάνκα Τραμπ και την Κάρλι Κλος, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος καθόταν με τον μικρότερο αδερφό του Τέο, ξεχωριστά. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Σταύρος Νιάρχος και η τότε κοπέλα του μοντέλο Τζέσικα Χαρτ παραβρέθηκαν στον γάμο του Αλμπέρτο Μουγκράμπι και της Κόλι Τζόρνταν στο Hotel du Cap-Eden-Roc στην Αντίμπ. Η Ζούκοβα ήταν, επίσης, παρούσα στον γάμο και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την αδερφή του Νιάρχου, την Ευγενία. 

 

Ο νεαρός Έλληνας κροίσος εμφανίστηκε στο πάρτι της Ζούκοβα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του περασμένου έτους παραβρέθηκαν σε ένα δείπνο στο Σεντ Μόριτζ για να γιορτάσουν τη νέα έκθεση του Μπομπ Κολατσέλο. Τους επόμενους μήνες ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκαν σε πολυάριθμες εκδηλώσεις τέχνης, πάντα διακριτικά και χωρίς φωτογραφίες. Ο 34χρονος Έλληνας και η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης έχουν ήδη τελέσει τον πολιτικό τους γάμο στη Γαλλία τον περασμένο Οκτώβριο. 

Δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις του Σταύρου Νιάρχου είναι το κατάξανθο μοντέλο Τζέσικα Χαρτ και Άγγελος της Victoria's Secret, με την οποία έχει φωτογραφηθεί στη Μύκονο και η πλούσια κληρονόμος Πάρις Χίλτον, που φημολογείται ότι τσακώθηκε για εκείνον με την κολλητή της Λίνσεϊ Λόχαν.

 

Το συναινετικό διαζύγιο της Ντάσα Ζούκοβα με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Το ζευγάρι πήρε φιλικό διαζύγιο το 2017. Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα – συμπεριλαμβανομένης 4όροφης πολυτελούς κατοικίας στο Μανχάταν.

Στη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, ανέφεραν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους και θα συνεργάζονται ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage και του πολιτιστικό κέντρου New Holland στην Αγία Πετρούπολη.

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»