Το παρασκήνιο για το «ξήλωμα» Harry & Meghan! Zημιές και κέρδη τοu #Megxit

 

Από τον περασμένο Μάιο είχαν δοθεί οι πρώτες ενδείξεις από τον πρίγκιπα Ηarry... Το «ισχυρό χαρτί» της αποπληρωμής των 2,4 εκατ. λιρών! Τι θα γίνει με την «φίρμα» #Sussexroyal; Συνεργασία με #Netflix;
Δείτε την πολυτελή έπαυλη που θέλουν να αγοράσουν στον Καναδά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τον «λογαριασμό» για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επιχειρούν να κάνουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα τους απευθύνονται πλέον με τους βασιλικούς τους τίτλους και θα ακολουθηθεί το μοντέλο Νταϊάνα μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο με τον Χάρι να αποκαλείται Χάρι, δούκας του Σάσεξ και την Μέγκαν να αποκαλείται Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με την Mirror η αποπληρωμή των 2,4 εκατ. λιρών που δόθηκαν για την ανακαίνιση του σπιτιού του ζευγαριού ήταν ένα από τα «βαριά χαρτιά» που χρησιμοποίησε ο Χάρι προς την βασίλισσα Ελισάβετ για να της δείξει ότι οι προθέσεις του για το «διαζύγιο» με την βασιλική οικογένεια ήταν σοβαρές.

Πηγή που επικαλείται την ίδια στιγμή η Daily Mail αναφέρει ότι από τον περασμένο Μάιο είχαν δώσει ο Χάρι και η Μέγκαν τις πρώτες ενδείξεις του σχεδίου τους για το Megxit, στοιχείο που προκύπτει και από την πρώτη γραμμή της ανακοίνωσης της βασίλισσας Ελισάβετ. Την Πρωτοχρονιά, μάλιστα, ο Χάρι προσπάθησε να συναντήσει την βασίλισσα Ελισάβετ και όταν τον παρέπεμψναν στον πρίγκιπα Κάρολο για τις διαπραγματεύσεις αυτός επέλεξε να προχωρήσει στην ανακοίνωση του «διαζυγίου».


Δημοσιογράφος του Guardian ερμηνεύει, πάντως, τις ανακοινώσεις του Σαββάτου ως μια συμφωνία όχι 50%-50%, όπως πιθανόν να περίμεναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

«Το Μπάκιγχαμ με την ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι το ζευγάρι "δεν μπορεί να εκπροσωπεί πλέον επίσημα τη βασίλισσα" την ώρα που στην ιστοσελίδα sussexroyal.com περιγραφόταν η προσπάθεια να γίνουν υβριδικά μέλη της βασιλικής οικογένειας» γράφει ο δημοσιογράφος.

Η δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο, χαρακτηρίζεται θερμή - με ορισμένες φράσεις να θυμίζουν περισσότερο μια γιαγιά και όχι έναν θεσμό - καθώς αναγνωρίζει «τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως αποτέλεσμα αυτής της εξονυχιστικής διαδικασίας» προσθέτοντας ότι «ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Αν και το ερώτημα τι θα γίνει με την «φίρμα» sussexroyal την οποία έχουν φροντίσει να κατοχυρώσουν για περισσότερα από 100 αντικείμενα, δεν έχει απαντηθεί επαρκώς, ο Guardian υποστηρίζει ότι είναι προς το οικονομικό όφελος του ζευγαριού η συμφωνία. Χάρι και Μέγκαν έχουν να «πουλήσουν» τους βασιλικούς δεσμούς τους χωρίς περιορισμούς για το πώς θα το κάνουν αυτό με μοναδική δέσμευση πως «ό,τι κάνοπυν θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητος».

Θα είναι, τέλος, οικονομικά ανεξάρτητοι από τους Βρετανούς φορολογούμενους ενώ θα συνεχίσουν να στηρίζονται οικονομικά από τον πρίγκιπα Κάρολο.

 

Μετά την ανακοίνωση του Σαββατοκύριακου ότι έχουν ουσιαστικά «αποσυρθεί» από τη Βασιλική Οικογένεια, το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ξένα Μέσα ενημέρωσης σχεδιάζει να ζήσει φτιάχνοντας τη δίκη του εταιρεία παραγωγής δημιουργώντας ντοκιμαντέρ σε θέματα με ιδιαίτερη «αξία» όπως για παράδειγμα ζητήματα που αφορούν στη ψυχική υγεία αλλά και την κλιματική αλλαγή.

Ωστόσο σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» το ζευγάρι, που τελικά έχασε του τίτλους του και καλείται να ξεπληρώσει τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο Μπέρκσαϊρ, φαίνεται πως επιθυμεί να το προσεγγίσει διευθυντικό στέλεχος του «Νetflix» που δήλωσε προσφάτως πως επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί τους.

Το ζευγάρι πάντως, σχεδιάζει να συνεχίσει να προωθεί τον εαυτό του ως «Sussex Royal» παρά το γεγονός ότι συμφώνησαν να μη χρησιμοποιούν τους τίτλους τους.

Την ίδια ώρα φίλοι τους λένε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα είναι «πάντα ευγνώμονες» στη βασίλισσα που σκέφτηκε
«έξω από το κουτί» και έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα φέρουν τη Βασιλική οικογένεια σε δύσκολη θέση με τις επαγγελματικές επιλογές τους.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και της συζύγου του, Μισέλ που αφότου έφυγαν από τον Λευκό Οίκο έχουν βγάλει μια περιουσία πουλώντας τα δικαιώματα για τις αυτοβιογραφίες τους και ιδρύοντας τη δίκη τους εταιρεία παραγωγής.

 

Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλη που θέλουν να αγοράσουν στον Καναδά!

Μετά την τελευταία ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ κατά την οποία ουσιαστικά γνωστοποιεί την οριστική έξοδο του ζεύγους από το παλάτι, ο Harry και η Meghan χάνουν κάθε βασιλικό τους τίτλο, ενώ θα πρέπει να επιστρέψουν στον Βρετανικό λαό και 2,4 εκατομμύρια λίρες που ξοδεύτηκαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στη Βρετανία λίγο πριν τον γάμο τους.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν τους απασχολεί καθώς το ζευγάρι ψάχνει ήδη το ιδανικό σπίτι για εκείνους στον Καναδά!

Σύμφωνα λοιπόν με ξένα δημοσιεύματα, εκείνο το σπίτι που έχει ξετρελάνει τη Meghan Markle και είναι πιθανότερο να αγοράσει μαζί με τον σύζυγό της, είναι ένα τετραώροφο κτίριο σε μία από τις ομορφότερες περιοχές στο Vancouver (Βανκούβερ) που είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα.

Έχει έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, άνετους χώρους, υπέροχο κήπο και θέα το απέραντο γαλάζιο.

Σύμφωνα με τη Sun, το συγκεκριμένο σπίτι προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και η Meghan έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»