Δέκα διάσημοι που έχουν τα δικά τους ιδιωτικά νησιά

 

Την αγορά νησιών που τους προσφέρουν ιδιωτικότητα και ηρεμία επιλέγουν οι διάσημοι, παρά το ότι τους κοστίζουν πολύ ακριβά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όταν ξέρεις για κάποιον ότι έχει το δικό του ιδιωτικό νησί, ξέρεις ότι έχει μια τεράστια περιουσία. Το να μπορεί κανείς να κάνει μια τέτοια αγορά στις Μπαχάμες ή αλλού αποτελεί ένα όνειρο για πολλούς.

Οι διάσημοι της λίστας έχουν κρατήσει κρυφό το ότι διαθέτουν ένα ιδιωτικό νησί, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η ιδιωτικότητα που έχουν εκεί αξίζει περισσότερο και από το ίδιο το νησί. Μάλιστα, για πολλούς από αυτούς, το ιδιωτικό νησί δεν αποτελεί καν την πιο ακριβή αγορά που έχουν κάνει.

Αυτοί είναι, λοιπόν, οι δέκα διάσημοι που έχουν το δικό τους ιδιωτικό νησί.

10. Johny Depp 

Έχει εμφανιστεί σε πολλές γνωστές και άκρως επιτυχημένες ταινίες όπως και επομένως δεν προκαλεί έκπληξη ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει τα χρήματα να αγοράσει ένα ιδιωτικό νησί. Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του Pirates of the Caribbean, ο Ντεπ συνειδητοποίησε πόσο ωραίες είναι οι Μπαχάμες, και αποφάσισε να αγοράσει ένα νησί 182.108 τ.μ.. Υπολογίζεται ότι το νησί άξιζε το 2004 (όταν αγοράστηκε) περίπου 3,6 εκατ. δολάρια.

9. Julia Roberts 

Η ηθοποιός έχει αγοράσει και εκείνη ένα νησί στις Μπαχάμες, στο οποίο όμως δεν περνά σχεδόν καθόλου χρόνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρόμπερτς μετακόμισε στο Νέο Μεξικό με τον σύζυγο και την οικογένειά της για να αποφύγει τα tabloid που κυριαρχούσαν στο Λος Άντζελες.

8. Mel Gibson

Ο ηθοποιός είναι ένας ακόμα σταρ που έχει το δικό του ιδιωτικό νησί, και μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα. Το περιοδικό People ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι ο Γκίμπσον αγόρασε το νησί, το οποίο λέγεται Mago, έναντι 15 εκατ. δολαρίων από μια ιαπωνική εταιρεία. Το νησί διαθέτει μια έκταση 21.853.024 τ.μ., που αποτελείται από λευκές παραλίες, απόμερες λίμνες, ηφαιστειακή περιοχή και πολύχρωμους υφάλους.

 

7. George Clooney

Το νησί που έχουν οι Τζόρτζ και Αμάλ Κλούνεϊ είναι κάπως διαφορετικό από τα υπόλοιπα νησιά διασήμων. Οι Κλούνεϊ αντί για ένα νησί στις Μπαχάμες, έχουν ένα ιδιωτικό νησί που βρίσκεται στον Ποταμό Τάμεση στο νότιο Oxfordshire. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νησί αγοράστηκε για περίπου δέκα εκατ. βρετανικές λίρες.

6.Beyonce - Jay Z 

Το ζευγάρι έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο οπότε ένα νησί είναι σχεδόν ασήμαντο μπροστά στα άλλα περιουσιακά τους στοιχεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αγόρασαν το Strangers Cay ή το Νησί Jwycesska, που βρίσκεται στις Μπαχάμες.

5. Eddie Murphy 

Ο κωμικός είναι ένας ακόμα διάσημος που έχει ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες. Σύμφωνα με το περιοδικό Boat International, μερικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο Μέρφι έχει στην ιδιοκτησία του το Rooster Cay, για το οποίο πλήρωσε περίπου 12 εκατ. ευρώ το 2007.

4. Leonardo Di Caprio

Ο διάσημος ηθοποιός αγόρασε το 2005 το Blackadore Caye και από την αρχή ήθελε να δημιουργήσει στο νησί ένα οικολογικό θέρετρο με έμφαση στην ευεξία. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να λάβει ο ηθοποιός την απαραίτητη άδεια και να χτίσει, αλλά υπάρχουν φήμες ότι το πολυαναμενόμενο θέρετρο θα ανοίξει το 2020.

3. Steven Spielberg

Ο σκηνοθέτης έχει αγοράσει ένα νησί στο Αρχιπέλαγος της Μαδέρας. Το νησί ρίσκεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ηρεμία που το διακρίνει.

2. Ricky Martin 

Το 2008 αγόρασε ένα νησί που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Ρίο ντε Τζανέιρο έναντι περίπου 8 εκατ. δολαρίων. Βρίσκεται σε μια περιοχή που είναι γνωστή ως Angra dos Reis και λέγεται ότι είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της εν λόγω περιοχής. Κανένας δεν γνωρίζει το όνομα του νησιού, κάτι το οποίο χωρίς αμφιβολία βοηθά στο να διατηρηθεί η ιδιωτικότητά του για τον Μάρτιν και την οικογένειά του.

1. Shakira

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια μπορεί να μην ζει μόνιμα στο νησί της, Bonds Clay, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει στην όασή της όποτε το επιθυμεί. Το νησί βρίσκεται στις Μπαχάμες και λέγεται ότι κόστισε στην Σακίρα 16 εκατ. δολάρια. Εκτείνεται σε 2.832.799 τ.μ. και η τραγουδίστρια στο μέλλον μπορεί να αποφασίσει να το νοικιάσει ή ακόμα και να χτίσει ένα θέρετρο εκεί.

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια