Στην πρώτη του εμφάνιση μετά το #Megxit και ο πρίγκιπας Ηarry

 

Ο πρίγκιπας Harry, λίγο μετά τις αναταραχές που προκάλεσε το #Megxit, δημοσίευσε βίντεο στο λογαριασμό του Instagram «Sussex Royal», στο οποίο ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα φιλοξενήσει τα Invictus Games το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Η Γερμανία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας των Invictus Games από την αρχή, το 2014 και γνωρίζω ότι θα αποτελέσουν υποδειγματικούς οικοδεσπότες για να αναδείξουν τι κάνουν τα αθλήματα γι’ αυτούς τους εμπνευσμένους άνδρες και γυναίκες στην ανάρρωσή τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι και πρόσθεσε «Ελπίζω ότι όλοι στη Γερμανία είναι έτοιμοι για μια θαυμάσια εβδομάδα αθλητισμού».

Τα Invictus Games αποτελούν πρωτοβουλία του πρίγκιπα Harry και ενσαρκώνουν το μαχητικό πνεύμα των τραυματιών πολέμου και συγκεκριμένα την τεράστια προσπάθεια αυτών των ανδρών και γυναικών κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον τραυματισμό τους στο πεδίο της μάχης.

ΔEITE EΠΙΣΗΣ:

 

Αυτή είναι η πρώτη δήλωση του πρίγκιπα Harry μετά την απόφαση του ίδιου και της Meghan Markle να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά και μετά τη συνάντηση που είχε με την βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Harry, όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα, παραμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχει ταξιδέψει ακόμη προς τον Καναδά, καθώς πρέπει να λύσει τα ζητήματα του Megxit. Η Meghanκαι γιος του Αρτσι βρίσκονται στον Καναδά και μάλιστα, η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε καταφύγιο γυναικών.

 

Οι φίλοι του Χάρι τον έχασαν - Ούτε το τηλέφωνό του δεν έχουν πλέον

Σύμφωνα με το περιοδικό People κάποιοι φίλοι του Χάρι δήλωσαν ότι τους «έβαλε στον πάγο» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι εκείνη τον επηρέασε εναντίον τους. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν πλέον καν το τηλέφωνό του. Ο Χάρι σταμάτησε να επικοινωνεί με πολλούς από τους παλιούς του φίλους, μετά το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης της συζύγου του στον Άρτσι, δημιουργώντας ένα κλίμα εχθρότητας και απομόνωσης. 

Ένα πρόσωπο που υποστηρίζει σθεναρά τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του Meghan είναι ο Hugh Grant , ο οποίος διατύπωσε τη γνώμη του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο "Radio Andy" στο SiriusXM.

Συζητώντας στο πλαίσιο προώθησης της νέας τους ταινίας "The Gentlemen", δήλωσε ότι διακρίνει στην οπτική τού Harry την επιθυμία να κινηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα λόγω του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

"Είμαι μάλλον με την πλευρά του Harry, πρέπει να πω” τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός. "Οι ταμπλόιντ εφημερίδες δολοφόνησαν στην πραγματικότητα τη μητέρα του, τώρα κόβουν τη σύζυγό του σε κομμάτια" πρόσθεσε. "Νομίζω ότι, ως άνθρωπος, είναι δουλειά του να προστατεύει την οικογένειά του, γι 'αυτό είμαι μαζί του" επισήμανε. Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι εξέδωσε μια ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι παραιτείται των δικαιωμάτων του στον βρετανικό θρόνο και πως θα μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»