Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Aυτός είναι ο λόγος που ο Μπράτης δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

  14/01/2020 13:01
Aυτός είναι ο λόγος που ο Μπράτης δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

Aυτός είναι ο λόγος που ο Μπράτης δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

  14/01/2020 13:01

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι μια εκ των δύο νικητριών του φετινού GNΤΜ και από τις auditions κιόλας κατάφερε να μαγέψει με την εξωτερική της εμφάνιση κοινό και κριτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε παρατηρήσει ότι ο Άγγελος Μπράτης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο μοντέλο και μάλιστα τη χαρακτήριζε σαν “Bratis’ girl”.

Όμως, η Άννα Μαρία πρόσφατα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πως έστειλε “καλή χρονιά” σε όλους του κριτές του GNTM και ο μόνος που δεν της απάντησε ήταν ο αγαπήμενος της Άγγελος Μπράτης.

Σήμερα, ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κού Κου” και εκεί αποκάλυψε το λόγο που δεν απάντησε στην Άννα Μαρία.

“ Μου το έστειλε χθες ένα φίλος και μπήκα στο Instagram και βρήκα το μήνυμα και της απάντησα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές μου, δεν το έχω το τηλέφωνο μου μαζί, ήταν κλειστό για μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικά δεν είμαι κάποιος που όλη μέρα είμαι μπροστά από ένα κινήτο και κοιτάει τι έγινε, πόσα like πήρε, πόσα μηνύματα πήρε. Όποιος με θέλει με παίρνει τηλέφωνο.”, δήλωσε ο κριτής του GNTM.

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM μίλησε, μέσα σε όλα, για την δύσκολη περίοδο που βίωσε στα επαγγελματικά του ανοίγματα του στο εξωτερικό.

“Όλοι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές το περνάμε και οι περισσότεροι έχουν χρεοκοπήσει πάνω από μια φορά για να τα καταφέρουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης. “Αυτό που βλέπουν οι άλλοι σαν επιτυχημένη πορεία, δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε κάθε δουλειά και κάθε ελεύθερο επαγγελματία, καλλιτέχνη νομίζω πως συμβαίνει αυτό και λογικό είναι”.

“Ήμουν στο calendar του fashion week του Μιλάνου, το οποίο κόστισε πάρα πολλά χρήματα και είχα το καλύτερο Pr office του Μιλάνου. Σε όλα αυτά προσπαθούσα να ανταπεξέλθω μόνος μου. Κάποια στιγμή αυτό φτάνει σε ένα τέλμα. Αν δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες, να δουλεύεις για άλλα brands και να κάνεις συνεργασίες, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι ότι εγώ, όμως, 20 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτό είναι ήδη επιτυχία” πρόσθεσε ο κριτής του GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης παραδέχθηκε, δε, με ειλικρίνεια πως “μια φορά ήμουν σε ένα ταξί με φίλο μου που κάνει Pr στο Παρίσι και τον ρωτάω πότε θα τα καταφέρω. Πότε θα πετύχω. Γυρνάει και μου λέει, “Άγγελε κάνεις αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια, οι περισσότεροι που το κάνουν αντέχουν δύο και τρία χρόνια το πολύ. Μετά κλείνουν τις επιχειρήσεις τους”. Δεν εμφανίζονται ποτέ ξανά”.

“Όταν βλέπεις και ένα όνομα που γίνεται πολύ γρήγορα γνωστό δεν σημαίνει ότι από πίσω έχει τις πωλήσεις και την εμπειρία για να μπορεί να ανταπεξέλθει” κατέληξε ο σχεδιαστής μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας