Το σχέδιο της Meghan να χτίσει την δική της «αυτοκρατορία» μετά το #Megxit

 

Από αϋπνίες και κρίσεις άγχους υπέφερε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι κατά την παραμονή της στη Βρετανία - «Δεν έχει καμία πρόθεση η Μέγκαν να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει», λέει φίλος της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Κόκκινο πανί» είναι για το παλάτι του Μπάκιγχαμ η Μέγκαν Μαρκλ η οποία σύμφωνα με φίλο της από την αρχή του γάμου της με τον Βρετανό γαλαζοαίματο είχε σχέδιο να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο και να χτίσει μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι την δική της αυτοκρατορία.

«Αυτό ήταν το σχέδιό της ανέκαθεν, να εγκαταλείψει τελικά το Ηνωμένο Βασίλειο και να ιδρύσει την δική της αυτοκρατορία με τον Χάρι», δήλωσε ο φίλος της Μέγκαν μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, στην οποία η βασίλισσα δίνει την «έγκρισή» της για το Megxit.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν, ήδη, ξεκινήσει να ιδρύουν την δική τους «επιχειρηματική αυτοκρατορία», ώστε να εξασφαλίσουν οικονομική ανεξαρτησία από το παλάτι. Στα τέλη του 2019 το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization -WIPO) για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης του brand «Sussex Royal» για Αυστραλία, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail με το εμπορικό σήμα «Sussex Royal» ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η σύζυγός του αναμένεται να κυκλοφορήσουν ρούχα, παπούτσια, έντυπο υλικό, περιοδικά, ευχετήριες κάρτες, υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικού έργου ακόμα και εφημερίδες!  

Και μετά της συνεργασία με την Disney που όπως όλα δείχνουν έκλεισε ήδη έρχεται και μια συνεργασία με τον με τον γαλλικό οίκο μόδας Givenchy

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η Meghan βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο Givenchy.

«Η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μ’ έναν μεγάλο οίκο μόδας, που είναι γαλλικός. Πρόκειται για τον οίκο Givenchy», γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο της  εφημερίδας.

Η Meghan αγάπα ιδιαίτερα της δημιουργίες του συγκεκριμένου οίκου, αν αναλογιστεί κανείς ότι το νυφικό του γάμου της το είχε σχεδιάσει η καλλιτεχνική διευθύντρια και σχεδιάστρια του οίκου, Clare Waight Keller.



 

«Θλιμμένη» στο Ηνωμένο Βασίλειο η Μέγκαν Μαρκλ

Ο φίλος της Μέγκαν, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στη Daily Mail, επιβεβαίωσε την δούκισσα του Σάσεξ, που σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» είχε αποκαλύψει πως δυσκολεύεται με τα νέα της καθήκοντα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και ειδικότερα, μετά την γέννηση του γιου της Άρτσι, τον περασμένο Μάιο. Ο φίλος της πρώην ηθοποιού ανέφερε πως η δούκισσα του Σάσεξ «Ήταν θλιμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν κοιμόταν καλά και άρχισε να έχει κρίσεις άγχους επειδή ανησυχούσε για το μέλλον».



 

«Η Μέγκαν δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει»

Πάντως, αν και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην ανακοίνωση - «βόμβα» που ανάρτησαν την Τετάρτη στο Instagram για την παραίτησή τους δήλωναν πως επιθυμούν να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, ο φίλος της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως η δούκισσα του Σάσεξ «δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει».

Η Μέγκαν Μαρκλ από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στο νησί Βανκούβερ του Καναδά, όπου είχε αφήσει τον γιο της με την νταντά του, όταν επέστρεψε μαζί με τον Χάρι στο Λονδίνο, ύστερα από έξι εβδομάδες άδειας από τα επίσημα καθήκοντά τους. Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να ταξιδέψει στον Καναδά την ερχόμενη εβδομάδα για να συναντήσει την σύζυγο και τον γιο του αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη Βρετανία. Στο νησί Βανκούβερ το λαμπερό ζευγάρι διαμένει σε πολυτελή έπαυλη αξίας 10 εκατ. λιρών, στην οποία έχει τοποθετηθεί υψηλός φράκτης για να διασφαλίζεται η ιδιωτική ζωή του ζευγαριού. Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος.

Η Μέγκαν Μαρκλ αρνείται ότι αποκλείστηκε από την συμμετοχή της στη βασιλική διάσκεψη κορυφής στο Sandringham από τον Καναδά όπου βρίσκεται - και ξεκαθαρίζει ότι επέλεξε η ίδια να αφήσει τις συνομιλίες στον πρίγκιπα Χάρι.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού που εργάζονται για τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δήλωσαν ότι εξαρχής δεν ήταν σίγουροι για το σχέδιο που είχε προτείνει το ζευγάρι να συμμετέχει και η Μέγκαν μέσω τηλεδιάσκεψης, φοβούμενοι ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να καταγραφούν ή να αποτελέσουν προϊόν υποκλοπής. 

Ωστόσο, σήμερα ο εκπρόσωπος του ζευγαριού στο παλάτι του Κένσινγκτον απέρριψε τις φήμες ότι απέκλεισαν τη Μέγκαν και είπε:

«Στο τέλος, οι Σάσεξ αποφάσισαν από μόνοι τους ότι δεν ήταν απαραίτητο για τη Μέγκαν να ενταχθεί στις συνομιλίες». 

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα διαταραγμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των δύο αδελφών, του Χάρι και του Γουίλιαμ, με τον μεγάλο αδελφό να στηρίζει μεν την απόφαση του μικρότερου, χωρίς ωστόσο να συμφωνεί μαζί του. 

Το ρήγμα ανάμεσα στην ισχυρή τετράδα Γουίλιαμ Κέιτ - Χάρι Μέγκαν είναι βαθύ και αυτή η εξέλιξη αναμένεται να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Χάρι πιστεύει ότι ο αδελφός του και η σύζυγός του Κέιτ «δεν έδωσαν ποτέ στη Μέγκαν μια ευκαιρία» στους 20 μήνες που είναι παντρεμένοι, ενώ η Μέγκαν του είπε τα Χριστούγεννα από το Βανκούβερ ότι η κατάσταση δεν τραβάει, κάτι που επίσπευσε την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το πόστο τους ως ανώτεροι βασιλιάδες. 

 

Ευχαριστημένη η μητέρα της Μέγκαν που η κόρη της έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία

Ο φίλος της Μέγκαν υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχε όλο αυτό το διάστημα έναν άνθρωπο που την στήριζε συνεχώς: τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα της, δασκάλα γιόγκα που ήταν παρούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν γεννήθηκε ο Άρτσι, «ανησυχούσε πραγματικά για τη Μέγκαν ... και ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι η κόρη της έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία και ευημερία».

Χθες, ο Μπράιονι Γκόρντον, δημοσιογράφος και φίλος του πρίγκιπα Χάρι , υπερασπίστηκε την απόφασή του ζεύγους γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter: «Μια νέα οικογένεια έχει επιλέξει να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία», ανέφερε.
«Το ζευγάρι κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, ιδιαίτερα στην προώθηση της καλής ψυχικής υγείας. Φαίνεται περίεργο ότι κάποιος ενοχλείται τόσο απ΄αυτούς που αγωνίζονται για τη δική τους ευτυχία», πρόσθεσε.

Τα σχόλια του Γκόρντον είχαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι, στη χθεσινή σύνοδο κορυφής για το Μegxit στο Σάντρινγκαμ, λήφθηκε συμφωνία για το μέλλον του ζευγαριού στη βασιλική οικογένεια. Παρόλο που Βασίλισσα ήταν «απογοητευμένη» για τα σχέδια των Σάσεξ, υποστήριξε ότι στηρίζει πλήρως την επιθυμία των Μέγκαν και Χάρι να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς