H Kylie Jenner θρηνεί για τα νεκρά ζώα Αυστραλία, φορώντας παντόφλες από γούνα μινκ! Αφού την έκραξαν αναγκάστηκε να κάνει δωρεά...

 

Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα μετά τις αναρτήσεις της 22χρονης 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε η Κάιλι Τζένερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η μικρότερη των αδερφών Καρντάσιαν ανάρτησε στα Instagram stories της μια φωτογραφία από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία κάνοντας έκκληση προς τους θαυμαστές της να προχωρήσουν σε δωρεές, ώστε να βοηθήσουν όπως μπορούν στην τραγική κατάσταση που επικρατεί εκεί.


Μετά από την εν λόγω ανάρτηση όμως, η Κάιλι Τζένερ ανέβασε μια φωτογραφία με τις Louis Vuitton παντόφλες της, οι οποίες όχι μόνο κοστίζουν 1.480 δολάρια, αλλά είναι και από γούνα μινκ. Και οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα που αντέδρασαν, εστίασαν ακριβώς σε αυτό. Στο ότι δηλαδή, από τη μία κάνει έκκληση για την Αυστραλία, στην οποία έχουν πεθάνει πάνω από μισό δισεκατομμύριο ζώα από τις πυρκαγιές και στην επόμενη φαίνεται να φοράει... γούνινες παντόφλες.



Σύμφωνα με το περιοδικό People, μετά από τον σάλο που ξέσπασε η 22χρονη αποφάσισε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια ως αρωγή για τις επιπτώσεις των καταστροφικών πυρκαγιών, ενώ ανώνυμη πηγή που μίλησε στο ξένο περιοδικό ανέφερε ότι «αυτό το ποστ ήταν τελίως ακούσιο. Η Κάιλι εμμένει στην επιθυμία της να θέλει να βοηθήσει, να δοθεί αρωγή για την καταστροφή που προξένησαν οι πυρκαγιές».

 

 

Την ίδια ώρα ο Leonardo DiCaprio κάνει την διαφορά και πάλι!

Αν τσεκάρει κανείς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα καταλάβει αμέσως ότι το περιβάλλον είναι αυτό που τον νοιάζει περισσότερο από τα πάντα. Καθόλου περίεργο λοιπόν που ο Leonardo DiCaprio αποφάσισε να προσφέρει 3 εκατ. δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία μέσω της οργάνωσης της οποίας είναι συνιδρυτής.

Η Earth Alliance δημιουργήθηκε πέρυσι με στόχο να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή και την απώλεια βιοποικιλότητας, ενώ εκτός από τον πασίγνωστο ηθοποιό, επικεφαλής της είναι η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Laurene Powell Jobs και ο επενδυτής (επίσης φιλάνθρωπος) Brian Seth.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των πυρκαγιών που σαρώνουν την Αυστραλία, έχουν χάσει τη ζωή τους 25 άνθρωποι και περίπου 1 δις απροστάτευτων ζώων. Οι φωτιές μαίνονται από τον περασμένο Σεπτέμβριο (!) και έχουν ενισχυθεί λόγω του ότι πρόκειται για τον πιο ζεστό και ξηρό χρόνο στα χρονικά της Αυστραλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nicole Kidman, Keith Urban και Pink δίνουν το παράδειγμα για τις φονικές πυρκαγιές της Αυστραλίας!

Ο DiCaprio προστέθηκε σε ένα σημαντικό αριθμό διασημοτήτων που έχουν ευαισθητοποιηθεί σε σχέση με την καταστροφή: Οι Chris Hemsworth, Elton John, Pink, Nicole Kidman – Keith Urban, Metallica βρίσκονται μεταξύ αυτών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια