Μετακίνησαν Harry & Meghan από το μουσείο Madame Tussauds λόγω #Megxit

 

Η Μeghan Markle έφυγε για Καναδά κι άφησε τον Harry να αντιμετωπίσει τα... «σπασμένα» του #Megxit «Ποιοι στο δι@ολο νομίζουν ότι είναι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Και ενώ ακόμα η Μεγάλη Βρετανία φλέγεται, και μάλλον έχουν ξεχάσει το Brexit μιας και ασχολούνται με άλλη μεγάλη έξοδο, οι… ειδικοί σε Royal θέματα, ξεκοκαλίζουν δηλώσεις, φωτογραφίες ακόμα και εκφράσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας, προκειμένου να καταλάβουν για ποιο λόγο οι Harry και Meghan πήραν την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

 

Σύμφωνα λοιπόν με αρκετά Μέσα, ίσως η αρχή του τέλους να ήταν μία και μόνο… φωτογραφία και πιο συγκεκριμένα αυτή που δημοσιεύτηκε στη σελίδα των Kensington Royal 5 ημέρες πριν, με αφορμή την νέα δεκαετία που ξεκινά.

Στη φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε την Ελισάβετ με τους τρεις διαδόχους του θρόνου, τον Charles, William και George. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν λογική την κίνηση αυτή, και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι θεώρησαν λάθος την απουσία του Harry.

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε λίγες «ημέρες» στη βασιλική οικογένεια, προκειμένου να συμφωνήσει σε μια «λύση» για το θέμα της παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ. Μια παραίτηση την οποία ανακοίνωσαν χωρίς να την συμβουλευτούν, όπως μεταδίδουν πολλά βρετανικά ΜΜΕ.

Στις ομάδες της βασίλισσας, του γιου της Καρόλου και των γιων του, Ουίλιαμ και Χάρι έχουν δοθεί οδηγίες να εργαστούν «με αμείωτους ρυθμούς» για να βρουν «λύσεις», σύμφωνα με μια πηγή στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την οποία επικαλούνται το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και το πρακτορείο ειδήσεων Press association. Μια λύση αναμένεται «σε λίγες ημέρες, όχι εβδομάδες», επισήμανε η πηγή.

Το σοκ από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι προτίθενται να αποποιηθούν τα καθήκοντά τους είναι τέτοιο στη Βρετανία, που επισκίασε την ιστορική ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο, το οποίο έδωσε το πράσινο φως για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, έπειτα από διαμάχες και διχασμούς τρεισήμισι ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση του παλατιού για την βόμβα του #Μegxit

 

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησε εχθές για τον Καναδά, αφήνοντας τον πρίγκιπα Χάρι να αντιμετωπίσει μόνος του στη Βρετανία τις επιπτώσεις από την ανακοίνωση «βόμβα». Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν γύρισε στη Βόρεια Αμερική, όπου είχε αφήσει το οκτώ μηνών μωράκι της, τον Άρτσι, μαζί με την νταντά του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα ξαναπατήσει το πόδι της στην πατρίδα του συζύγου της.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας αναφέρουν ότι η Μέγκαν «δεν σκόπευε» έτσι κι αλλιώς να παραμείνει για καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε την περασμένη Δευτέρα μετά από διακοπές επτά εβδομάδων στο Βανκούβερ. Συνολικά έμεινε στη χώρα του συζύγου της για μόλις τρεις ημέρες, διάστημα πάντως αρκετό για να προκαλέσει μαζί με τον Χάρι τον... κακό χαμό, εξαιτίας της απόφασής τους.

 

Το διάσημο μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων της διεθνούς κοινότητας, αποφάσισε να χωρίσει σήμερα τον Harry και τη Meghan από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στον απόηχο της ανακοίνωσης του ζεύγους ότι αποποιείται τα βασιλικά αξιώματά του.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση, το Madame Tussauds επέλεξε να αντιδράσει αμέσως μπροστά στις εξελίξεις.

«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποποιούνται τον ρόλο των «ανώτερων» μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο γενικός διευθυντής του μουσείου Στιβ Ντέιβις.

«Αρχής γενομένης από σήμερα (Πέμπτη) τα ομοιώματα του Harry και της Meghan δεν θα εκτίθενται» στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, επισήμανε.

Όμως, τα δύο ομοιώματα, από τα πλέον δημοφιλή για το κοινό, «θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικά στοιχεία» του μουσείου, συμπλήρωσε ο Ντέιβις, υπογραμμίζοντας ότι το Madame Tussauds θα παρακολουθεί με προσοχή τι θα τους επιφυλάξει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους.

 

Πολύτιμες συμβουλές σχετικά με το «Megxit» φέρεται να παρείχε στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ η ισχυρή γυναίκα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού site.

Όπως επισημαίνει το Page Six, η «βασίλισσα» της αμερικανικής TV, που παρευρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού και είναι στενή φίλη με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, συζήτησε με το ζευγάρι τη «διακήρυξη ανεξαρτησίας τους» και τους ενθάρρυνε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ζήσουν στη Βόρεια Αμερική, «χτίζοντας» το δικό τους ισχυρό brand.

«Η Όπρα ήταν το πρώτο άτομο που μίλησε στον Χάρι και την Μέγκαν σχετικά με το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν και να χαράξουν τη δική τους πορεία, να χτίσουν το δικό τους brand. Τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότ κάτι τέτοιο ήταν εφικτό», αναφέρει μια πηγή του Page Six. Εκπρόσωπος της Όπρα ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο Χάρι συνεργάστηκε πρόσφατα με την Όπρα για μία σειρά ψυχικής υγείας, η οποία πρόκειται να προβληθεί μέσα στο 2020 από το Apple TV+. «Πιστεύεται ότι οι δύο τους είχαν ειλικρινείς συζητήσεις σχετικά με την αναστάτωση που είχαν προκαλέσει στη ζωή του ίδιου και της Μέγκαν τα φώτα της δημοσιότητας» αναφέρει το δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας ότι σε συνέντευξή του ο Χάρι είχε πει ότι κάθε φορά που βλέπει μια κάμερα ή το φλας μιας φωτογραφικής μηχανής, του έρχεται στο μυαλό η τραγική μοίρα της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι διατηρεί επίσης φιλική σχέση με τον Μπαράκ Ομπάμα, και πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να ακολουθήσει παρόμοια πορεία με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, αφότου αποχώρησε από την εξουσία, εστιάζοντας σε φιλανθρωπικά πρότζεκτ, ομιλίες και παραγωγή ντοκιμαντέρ.

Το Page Six αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη συνέντευξη των Σάσεξ στη... «μετά-Megxit» εποχή θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα στην Γκέιλ Κινγκ, την κολλητή της Όπρα, σύμφωνα με πηγή του site.

 

Το σπαθί του έβγαλε από το θηκάρι και ο πιο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος, ο Pierce Morgan και δεν μάσησε τα λόγια του για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Και τα όσα γράφει στο μακροσκελές άρθρο του πραγματικά δεν έχουν ξαναγραφτεί για άλλα μέλη βασιλικής οικογένειας. Ο Morgan δεν μασάει τα λόγια του από τις πρώτες αράδες και στο στόχαστρό του είναι κυρίως η παλιά του φίλη, Meghan Markle.

Το άρθρο ξεκινάει ως εξής; «Ποιοι στο διάολο νομίζουν ότι είναι; Σοβαρά τώρα; Έχω δει μερικές ντροπιαστικές βασιλικές φιγούρες στην εποχή μου αλλά κανείς τους δεν είχε δείξει τόση αλαζονεία, απληστία και έλλειψη σεβασμού όσο ο «Δούκας» και η «Δούκισσα του Σάσεξ». Και συνεχίζει: «Έβαλα εισαγωγικά στους τίτλους τους γιατί ειλικρινά ελπίζω ότι δεν θα τους κρατήσουν. Ειλικρινά, αν ήμουν η Βασίλισσα θα τους αφαιρούσα χωρίς πολλά – πολλά τους τίτλους και θα τους έκανα απλούς πολίτες. Αυτοί οι κλόουν ανακοίνωσαν χθες ότι σταματούν να ζουν ως ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Με σειρά από πομπώδεις δηλώσεις τους σε νέο τους site με χολιγουντιανή λάμψη έθεσαν τους όρους τος στην Βασίλισσα και σε όλους εμάς για το πως ακριβώς θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα.

Συνοψίζοντας, θέλουν να σταματήσουν να είναι ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μην έχουν όλα τα κουραστικά καθήκοντα που αυτό συνεπάγεται. Αντίθετα, τώρα θέλουν να είναι μια προοδευτική δύναμη μέσα στον θεσμό. Με άλλα λόγια θέλουν να γίνουν διασημότητες κρατώντας όλα τα καλά της βασιλικής ζωής χωρίς τα δύσκολα κομμάτια και το δικαίωμα να εξαργυρώνουν το στάτους τους όπως αυτοί θέλουν. Θέλουν δηλαδή την χλιδή, το γκλάμουρ, το μεγαλείο και τον απίστευτο πλούτο χωρίς να χρειάζεται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Πόσο γελοίο είναι όλο αυτό».

«Δεν έχω κρύψει την αντιπάθεια που έχω και την δυσπιστία απέναντι στην Μέγκαν. Κάποτε νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι.Έτσι έλεγε η ίδια δημόσια με tweets που τώρα έχει σβήσει. Η ίδια καθόταν μαζί μου στην παμπ της γειτονιάς μου για να της δώσω συμβουλές για το πως θα διαχειρίζεται τα ΜΜΕ. Αλλά από όταν γνώρισε τον Πρίγκιπα Χάρι με πέταξε σαν μασημένη τσίχλα που είχε κολλήσει στις Louboutin γόβες της».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»