Nicole Kidman, Keith Urban και Pink δίνουν το παράδειγμα για τις φονικές πυρκαγιές της Αυστραλίας!

 
 
Οι υπόλοιποι superstars Αυστραλοί και μη που είναι; Margot Robbie, Kate Blanchet, Naomi Watts, Kylie Minogue, Russell Crowe, Eric Bana προς το παρόν θα έχουν κάποια άλλη σοβαρότερη δουλειά να ασχοληθούν από την πατρίδα τους...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Nicole Kidman και Keith Urban που κατάγονται από την Αυστραλία, βρίσκεται στο πλευρό όσων δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Οι δυο stars, που κατάγονται από την Αυστραλία, μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, μια λίστα με τους τοπικούς φορείς της Αυστραλίας τους οποίους μπορεί κανείς να ενισχύσει χρηματικά για να βοηθήσει την πληγείσα περιοχή από τις καταστροφές της φωτιάς.

Ο τραγουδιστής Keith Urban και η σύζυγός του Nicole Kidman δώρισαν 500.000 δολάρια για να στηρίξουν τους πυροσβέστες, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την φωτιά που έχει επιφέρει ανεπανόρθωτες καταστροφές στην Αυστραλία.

«Η οικογένειά μας στηρίζει και προσεύχεται για όλους εκείνους βρίσκονται αντιμέτωποι με τις φωτιές σε όλη την Αυστραλία. Δωρίζουμε 500.000 δολάρια στο Rural Fire Services που δίνουν ακόμη και την ψυχή τους απέναντι στις φλόγες αυτή τη στιγμή» έγραψαν οι δυο stars στα posts τους. Το ζευγάρι μοιράστηκε με τους followers τους υπηρεσίες που μπορεί κανείς να στηρίξει χρηματικά.

To ζευγάρι έχει όμως ακόμη έναν λόγο να ευαισθητοποιείται και ν΄ανησυχεί καθώς η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά στο υπέροχο αρχοντικό που διαθέτει στην Αυστραλία.

Η γεωργιανή έπαυλη που κόστισε στο ζευγάρι 6,5 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στα Νότια Υψίπεδα της Νέας Νότιας Ουαλίας και όπως όλα δείχνουν «απειλείται» από την πύρινη λαίλαπα. Η έπαυλη που χτίστηκε το 1878 στο χωριό Sutton Forrest,βρίσκεται περίπου 8 χλμ. από το Exeter, το οποίο έχουν ενημερώσει οι αρχές να εκκενωθεί. Το ζευγάρι που γιόρτασε στο τα Χριστούγεννα στο Σίδνεϊ, έφυγε από την Αυστραλία με τις δύο κόρες τους στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα βρίσκονται στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωπος της Nicole Kidman δήλωσε πως το σπίτι του διάσημου ζευγαριού δεν έχει καεί, ωστόσο απειλείται από την φωτιά, γι' αυτό και το παρακολουθούν στενά.

 

H Pink δωρίζει 500.000 δολάρια για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία Η Αμερικανίδα star δίνει το παράδειγμα!

«Είμαι συντετριμμένη με όλα όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις καταστροφικές πυρκαγιές» έγραψε η Pink στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. H Αμερικανίδα pop τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως χαρίζει 500.000 δολάρια για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των καταστροφών που αφήνει πίσω της η πύρινη λαίλαπα στην Αυστραλία.

Ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές έχει φτάσει τους 23 ενώ οι πυρκαγιές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονες καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι πυρκαγιές, οι οποίες έχουν μαστίσει την περιοχή από τον Σεπτέμβριο, έχουν ήδη κάψει περίπου 12,35 εκατομμύρια στρέμματα γης και κατέστρεψαν περισσότερα από 1.500 σπίτια.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τους τραπεζικούς λογαριασμούς που μπορεί να δωρίσει κάποιος χρήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν μείνει χωρίς σπίτι, σίτιση και ρουχισμό καθώς και να ενισχύσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της τοπικής περιοχής όπου πλήττεται από τις καταστροφές της φωτιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»