Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για τον Ουγγαρέζο: «Δε με πολυσυμπαθεί» και η πληρωμένη απάντηση του...

 
Την αποκάλυψη για το unfollow του Δημήτρη Ουγγαρέζου έκανε η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Κυριακής. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τροχαίο στην εθνική οδό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με αφορμή το σκηνικό ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον πρώην σύντροφό της σχετικά με τα unfollow που έχουν κάνει μεταξύ τους, είπε:

«Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;
Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπαίνω από το προφίλ του “Έλα χαμογέλα” και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες το βίντεο

 

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το block στη Σίσσυ Χρηστίδου

Λίγες ώρες μετά και έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για τον λόγο που μπλόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε το βράδυ της Κυριακής τροχαίο στην εθνική οδό! Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

“Χθες το βράδυ γυρίσω στις 9 στον Κηφισό με το αυτοκίνητο, στην εθνική και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησυχώ κι επειδή δεν μπορούσα να σταματήσω εκεί, πάω στα 100 μέτρα δεξιά και βγάζω φλας για να δω αν είναι οι άνθρωποι καλά. Βλέπω απέναντί μου και βγαίνει από το αυτοκίνητο που τράκαρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα και του λέω “είσαι καλά”; Και μου λέει “τράκαρα πριν από ένα λεπτό, πού το ξέρεις”; Του λέω “είμαι απέναντί σου, είμαι ο φύλακας άγγελός σου”. Μου λέει “καλά είμαι, φύγε”. Παιδιά, έπαθε σοκ ο άνθρωπος. Δεν χτύπησε είναι καλά. Το αυτοκίνητο παλιοσίδερα, ελπίζω να έχει καλή ασφάλεια”.

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, νωρίτερα στο Πρωινό, δεν είπε τίποτα για το θέμα, είχε απλά μια διακριτική αναφορά λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής: “9 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, να δούμε τι άλλο θα γίνει”.

Ευτυχώς, ο παρουσιαστής είναι πολύ καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»