Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ηλιάδη μίλησε για το χωρισμό της! «Με τον Γκέντσογλου ένιωσα το απόλυτο...»

  15/12/2019 09:07
Η Ηλιάδη μίλησε για το χωρισμό της! «Με τον Γκέντσογλου ένιωσα το απόλυτο...»

Η Ηλιάδη μίλησε για το χωρισμό της! «Με τον Γκέντσογλου ένιωσα το απόλυτο...»

  15/12/2019 09:07
 

«Πάλεψα να κρατήσω την οικογένειά μας με τον Σάββα αλλά δε τα κατάφερα, o γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την Αγγελική Ηλιάδη φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα “φάουλ” γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό», πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα.

Έχω αδικηθεί από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν καν. Δημιούργησαν κάτι πάρα πολύ άσχημο γύρω από το όνομά μου. Έπεσα από τα σύννεφα όταν γύρισε επιχειρηματίας και μου είπε ότι δεν έρχεσαι στις δουλειές. Χωράμε όλοι παντού, μπορούμε να σεβόμαστε τον άλλον και να μην καταστρέφουμε μια γυναίκα που παλεύει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Στοχοποιείς έναν άνθρωπο που κάνει την προσπάθειά του και του κλείνεις την πόρτα. Δεν θα τους συγχωρήσω, ξέρω ποιοι είναι», είπε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Ηλιάδη.

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας