«Νιώθω ότι έχω κοινό το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους με πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ξένους»

 

Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής του λαού ή των πλουσίων; Η σχέση με την κόρη του, η Υβόννη και η μουσική εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές εδώ και δύο δεκαετίες, με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη πραγματικά να… σκίζουν! Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από τη «Φωλιά των Κου Κου» πήγε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντήσει από κοντά με τον Αντώνη Ρέμο.

Με απόλυτα εξομολογητική διάθεση ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση με την πέντε ετών σήμερα κόρη του Ελένη. «Περνάω ποιοτικό χρόνο με την κόρη μου, κοιμόμαστε μαζί. Θα ήθελα η κόρη μου να είναι ένα κανονικό παιδί. Να χάνετε μέσα στο πλήθος» είπε. Την ημέρα που η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ έκανε την πρώτη της επίδειξη μόδας στο Ζάππειο, ο Αντώνης είχε δηλώσει γλυκά για εκείνη ότι ήταν η βραδιά της: «Όπως με καμαρώνει αυτή όταν έρχεται και με βλέπει στα μαγαζιά, έτσι την καμάρωσα κι εγώ και την καμαρώνω κάθε βράδυ και τη θαυμάζω. Ο θαυμασμός του ανθρώπου σου είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για να κρατηθει όρθιο το οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια» εξομολογήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι δεν πηγαίνει ποτέ να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο!

«Είμαι 49, τώρα γίνομαι 50… Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους. Από την άλλη όμως, έχει τύχει την επόμενη μέρα να πάω στην Καβάλα, στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 10 και 15 ευρώ το εισιτήριο και να έχει από κάτω 10,000 κόσμο».

«Πρόσφατα πήγα στη Σερβία και μου έδωσαν ένα πολύ τιμητικό βραβείο για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζω την ελληνοσερβική φιλία», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε: «Όλα παίζουν. Το τηλεοπτικό τοπίο κάθε φορά αλλάζει. Κάνω συζητήσεις. Θα ήθελα να κρατάω μια στιγμή τηλεοπτικής συντροφιάς μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και πιο λίγο. Θέλω να γυρνάω πίσω τον χρόνο με συναδέλφους που θα με τιμήσουν, αν με τιμήσουν, αλλιώς θα τραγουδάω και μόνος μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά