«Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ... Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα»

 
"Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη". Η νέα απάντησή της για το unfollow στην Σίσσυ Χρηστίδου που θα συζητηθεί και η αποκάλυψη για την πλαστική που έχει κάνει και κανένας δεν γνώριζε!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κούκλα τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους λόγους που την οδήγησαν κάποια στιγμή να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της.

“Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες” σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του.

“Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014” παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: “Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ.Ήθελα να κάνω κάτι άλλο”.

“Το κάτι άλλο για να γίνει και να στήσεις σωστά ένα καινούργιο εγχείρημα θες χρόνο και ανθρώπους να σε πιστέψουν” συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Με τη νοοτροπία του συστήματος, η οποία έχει αλλάξει” διευκρίνισε προς τον παρουσιαστή.

“Τότε είχε γίνει πιο βαριά σε μια συγκεκριμένη συνεργασία και δεν μπορούσα. Πνιγόμουν. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα και, επειδή την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και δίνομαι 100%, ήθελα να πηγαίνω στο χώρο που εργάζομαι με χαμόγελο. Και να φεύγω με χαμόγελο” κατέληξε η όμορφη τραγουδίστρια.

 

Μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τα social media και δεν δίστασε να σχολιάσει το unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αρχικά η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε ότι ασχολείται αρκετά με το instagram και στη συνέχεια τόνισε ότι κάνει unfollow και αναφέρθηκε και στο unfollow στην Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και από την πλευρά της Σίσσυς στην Έλλη!

Η Έλλη Κοκκίνου τόνισε: «Με τα social media ασχολούμαι, αλλά όχι όσο άλλοι. Η ζωή έχει από όλα. Άλλες φορές σχολιάζουμε, άλλες δε σχολιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς, δημοσίως, σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα είναι για εμάς. Και η ζωή είναι έτσι τώρα, μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια. Ποτέ δε ξέρεις. Το Instagram είναι χαφιές μεγάλος»!

 

Εκεί, σε αυτή την χιουμοριστική ενότητα της εκπομπής, η Έλλη Κοκκίνου κλήθηκε να σκίσει φωτογραφίες επώνυμων προσώπων και καλών της φίλων ενώ δε δίστασε να προχωρήσει και σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη!

“Ερχόμαστε στη στήλη που κάνουμε σε όλες τις πολύ όμορφες γυναίκες που έρχονται στην εκπομπή. Αντικειμενικά είσαι 49 χρονών” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος. “Και μοιάζεις για 35, πιο πολύ από το πρόσωπο σου δεν νομίζω πως το παρατραβάμε” συνέχισε με το ιδιόρυθμο χιούμορ ο τηλεπαρουσιαστής ζητώντας αμέσως συγνώμη από την καλεσμένη του.

Ετοιμοπόλεμη, όμως, και με διάθεση ειλικρίνειας η Έλλη Κοκκίνου παραδέχθηκε πως έχει μικρύνει το στήθος της! Και αυτή είναι η μόνη πλαστική, όπως πρόδωσε η ίδια, στην έχει προχωρήσει καθώς δεν έχει διαφοροποιήσει τίποτα στο πρόσωπο της.

Όταν, επίσης, ο Φάνης Λαμπρόπουλος θέλησε να προξενέψει στην τραγουδίστρια τον… μικρό του ανιψιό, εκείνη με χιούμορ δήλωσε πως “άμα είχα ακόμα τον παιδικό σταθμό, που τον πούλησα πέρσι, θα τον έπαιρνα σαν πελάτη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά