Η αντίδραση του Τάσου Ξιάρχου την ώρα που έβλεπε τη Σουζάνα του #GNTMgr να λέει πως του έχει κάνει αγωγή...

 

Την αποκάλυψη πως κινήθηκε νομικά εναντίον του Τάσου Ξιάρχου, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια του GNTM, έκανε η Σουζάνα Κουόλ το βράδυ της Τρίτης στα Μεσάνυχτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στη δημοσιότητα. Δε ξέρω γιατί τα έχει πει κιόλας, δε με ενδιαφέρει. Ποτέ δε μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας. Του μάνατζέρ μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή» τόνισε χαρακτηριστικά η Σουζάνα.

 

Ο Τάσος Ξιάρχος από την πλευρά του παρακολουθούσε τη Σουζάνα την ώρα της συνέντευξης και ανέβασε ένα instastories στο οποίο σχολίασε: «Επιτέλους είναι σωστό το όνομά μου».

 

Ο γνωστός χορογράφος, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η πρώην παίκτρια του GNTM, δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως πριν μια εβδομάδα συναντήθηκε με τη Σουζάνα και έλυσαν τις διαφορές τους.

«Πριν μία εβδομάδα η Σουζάνα ήρθε στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζομαι. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε μετά το GNTM. Είπαμε δυο κουβέντες μεταξύ μας πολύ σωστές και αληθινές. Χαμογελάσαμε, τα βρήκαμε και αγκαλιαστήκαμε. Τρία πράγματα της είπα. Τα κατάλαβε απευθείας και μου είπε πως έχω δίκιο και τελείωσε εκεί η κουβέντα. Δεν αναφέρθηκε σε κάποια αγωγή, τίποτα. Τώρα αν το έκανε εντάξει. Δεν είμαστε και φίλοι για να στενοχωρηθώ. Ίσως να είναι κανένας άλλος λόγος καινούργιος. Δε ξέρω τι μπορεί να είναι» είπε ο Τάσος Ξιάρχος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»