Ο Σταματόπουλος πήρε θέση για τα σχόλια της Χρηστίδου για τη Χατζηβασιλείου και τον σχολιασμό του «Πρωινού»

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσίασε το νέο της βιβλίο και σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον Alpha, τονίζοντας: “Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους απ’ όλα τα κανάλια που είναι εδώ σήμερα μαζί μου σε αυτή τη νέα αρχή στη ζωή μου, στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου. Ο Alpha λείπει, τα συμπεράσματα δικά σας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου προβλήθηκαν στο “Έλα Χαμογέλα” και η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να δικαιολογήσει έμμεσα την απουσία του Alpha από την παρουσίαση του βιβλίου της. Μεταξύ άλλων, είπε: “Πώς θα είναι εκεί ο Alpha βρε Βίκυ μου, όταν τον “στολίζεις” από το πρωί μέχρι το βράδυ; Η δουλειά και ο χώρος είναι πολύ μικρός και τα κανάλια πολύ λίγα και θεωρώ ότι δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις τόσο μετωπικά με ένα κανάλι σαν τον Alpha. Πιστεύω ότι είναι τόσο πικραμένη, την έχει νικήσει όλο αυτό, την έχει καταπιεί”. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) ο Παύλος Σταματόπουλος πήρε θέση για τα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και εξήγησε στον αέρα του “Μεσημέρι Yes”: “Θα ήθελα να πω κάτι σε σχέση με το σχόλιο της Σίσσυς. Θέλω να πω, και αυτό αφορά κι εμένα και το Έλα Χαμογέλα και νομίζω και αυτή την εκπομπή που είμαστε εδώ, σαν στυλ εκπομπής εμείς αυτό που κάνουμε είναι να λέμε την άποψή μας χωρίς φασαρία. Αυτή είναι η διαδικασία. Το ότι έχει κάποιος άποψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει σώνει και ντε φασαρία. Θεωρώ ότι η άποψή μας σε σχέση με αυτό που είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν αυτή. Νομίζω ότι και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την άποψή του”.

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τη σειρά της, είπε: “Κι εμείς εδώ είπαμε ότι έχουμε καταλάβει απόλυτα την πικρία της Βίκυς και έχουμε και πολύ καλή σχέση με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αλλά θεωρούμε ότι αυτό το πράγμα έχει πάρει μία έκταση και παίρνει μια συνέχεια τώρα που δεν ωφελεί κανέναν. Δεν αφορά τον κόσμο οι μετρήσεις και τι θέση έχει ένα κανάλι. Θεωρώ ότι όσο περισσότερο υποστηρίζεις το δίκιο σου, τόσο περισσότερο αρχίζεις και το χάνεις από ένα σημείο και μετά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»