H μπηχτή της Σίσσυς Χρηστίδου στην Βίκυ Χατζηβασιλείου δίχασε το «Πρωινό»

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τα έβαλε σε δηλώσεις της με τον Alpha για το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους με την Σίσσυ Χρηστίδου να διαφωνεί και να δηλώνει ότι η Βίκυ δεν θα έπρεπε να τα βάζει με ένα κανάλι όπως ο Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Όλοι είναι εδώ εκτός από τον Alpha, τα συμπεράσματα δικά σας!»

«Εγώ την καταλαβαίνω, μπορώ να φανταστώ ακριβώς πώς αισθάνεται, αλλά κάποια στιγμή, πιστεύω, θα βλέπει αυτές τις δηλώσεις και θα στεναχωρηθεί που λειτούργησε έτσι. Απλά νομίζω ότι την έχει νικήσει το συναίσθημά της τώρα και θέλει να βρει το δίκιο της και μέσα από τον κόσμο και μέσα από τα media. Θεωρώ ότι ο Alpha θα έπρεπε να είναι εκεί, αλλά και η Βίκυ δεν είπε λίγα για τον Alpha τις τελευταίες μέρες.

Πώς θα είναι εκεί ο Alpha βρε Βίκυ μου, όταν τον “στολίζεις” από το πρωί μέχρι το βράδυ; Η δουλειά και ο χώρος είναι πολύ μικρός και τα κανάλια πολύ λίγα και θεωρώ ότι δεν είναι έξυπνο να τα βάλεις τόσο μετωπικά με ένα κανάλι σαν τον Alpha. Πιστεύω ότι είναι τόσο πικραμένη, την έχει νικήσει όλο αυτό, την έχει καταπιεί.

Αλλά αυτό που λέει η Βίκυ ότι έχουν εξαγριωθεί όλοι και κάποιος να απαντήσει σε αυτόν τον κόσμο για το τι γίνεται με αυτή την εκπομπή, δεν νομίζω ότι ισχύει, όχι για τη δική της εκπομπή, αλλά για καμία εκπομπή. Κανενός δεν είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή του το αν θα δει μια εκπομπή ή αν θα υπάρχει μια εκπομπή. Δεν είναι κριτήριο αυτό που σου λέει ο κόσμος και αυτά που σου στέλνουν στα social media», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου ακούγοντας τις τελευταίες δηλώσεις της Βίκυς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Όλοι είναι εδώ εκτός από τον Alpha, τα συμπεράσματα δικά σας!»

To Πρωινό διχάστηκε για τις αντιδράσεις των δύο κυριών. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο, έχει συγκεκριμένη άποψη και όσα είπε στον αέρα -κυρίως για τη Σίσσυ Χρηστίδου- δεν περνούν απαρατήρητα…

“Στα μισά συμφωνώ, ότι όντως αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το είπαμε, τέλος. Αλλά, φυσικά ένας άνθρωπος του κύρους, της πορείας και της εμπειρίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχει χρέος να βγει να πει αυτό που νιώθει για τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες έπαψε μια συνεργασία με τον Alpha.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έχει συνηθίσει να λέει τη γνώμη της και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει ποτέ σπάσει τα αβγά, οπότε πάλι συνεπής είναι σε αυτό που λέει. Ποτέ δεν έχει πει κάτι, νομίζω είναι από τις πρώτες φορές που τουλάχιστον λέει κάτι εδώ, αν λέει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη. Είπε ότι δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα κανάλι, όπως κι εκείνη δεν τα βάζει με κανέναν”, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης διαφώνησαν με τον Δημήτρη. “Έχει άποψη αλλά τη λέει με κομψό τρόπο”, τόνισαν. Εκείνος, όμως, επέμεινε λέγοντας: “Δεν την διατυπώνει την άποψή της, είναι όλα καλά κι όλα ωραία. Η Σίσσυ δεν βγήκε ποτέ να μας πει για τον ΑΝΤ1, βγήκε τώρα μετά από 10 χρόνια επειδή βγήκε η Γκαγκάκη να απαντήσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»