Ζευγάρια που είναι στην ίδια παράσταση, στην ίδια σειρά ή στην ίδια εκπομπή

 

Η συμπαρουσία δύο ηθοποιών που είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή στο καστ μιας παράστασης ή μιας σειράς ή μιας ταινίας, είναι κάτι που δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κοινό. Ιδίως αν το ζευγάρι ακολουθείται κι από μια μεγάλη δημοφιλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η φετινή σεζόν έφερε πολλά ζευγάρια σε κοινό δημιουργικό τόπο, ιδίως στο θεατρικό επίπεδο. Οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις είναι οι ακόλουθες.

Αϊβάζης – Κορινθίου

Η φετινή σεζόν είναι και για τους δύο πρωτόγνωρη. Από τη μία ο Γιάννης Αϊβάζης κάνει την πρώτη του σκηνοθεσία. Από την άλλη, η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται θεατρικά για πρώτη φορά σε μονόλογο. Το τρίτο στοιχείο είναι πως ο πρώτος σκηνοθετεί την δεύτερη. Η Μαρία πρωταγωνιστεί στην παράσταση Τζόρνταν στο Θέατρο Alhambra.

 

Ματίκα – Ιορδανίδης

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης έχουν ξαναβρεθεί στο παρελθόν θεατρικά και τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουν όμως στην παράσταση «Ο Τζόνι Πήρε τ΄Όπλο του» δεν το είχαν ξανακάνει. Στην παράσταση που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και συνεχίζεται φέτος, η Θάλεια σκηνοθετεί και ο Τάσος πρωταγωνιστεί, επίσης σε μονόλογο.

 

Χειλάκης – Μαξίμου

Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου μετρούν πολλές θεατρικές συνεργασίες. Εδώ και χρόνια ενώνουν τις σκέψεις και τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν παραστάσεις μαζί. Πέρσι και φέτος τους βλέπουμε στην παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας».

 

Αλικάκη – Λαγούτης

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης έχουν μια πολύ υγιή σχέση μετά τον χωρισμό τους και δεν έχουν πρόβλημα να βρίσκονται καλεσμένοι μαζί σε εκπομπές. Μετά την περσινή κοινή τους παρουσία στο θέατρο του Μεγάρου Μουσικής, φέτος τους βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αστέρια στην Άμμο»

 

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο στις ταινίες Bachelor. Πριν λίγους μήνες γύριζαν μαζί την πρώτη ταινία που σκηνοθετεί και υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ επίσης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

 

Τουμασάτου – Σταύρου

Τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί στη Βέρα Στο Δεξί. Κι εκείνοι είδαν ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά τότε και ερωτεύτηκαν. 14 χρόνια μετά είναι ζευγάρι με παιδί και έχουν σημειώσει κι άλλες κοινές συνεργασίες. Θεατρικές και τηλεοπτικές. Από πέρσι τους βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», που είναι μια κατ΄εξοχήν σειρά για το είδος που υπηρετούν τόσα χρόνια.

 
 
Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζουν να είναι αγαπημένοι κι ερωτευμένοι παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς. Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε μαζί εκτός από τη ζωή και στην τηλεόραση. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η παρουσιάστρια στο νέο μουσικό talent show «Τhe final 4» και ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται στην κριτική επιτροπή! 

 

Καραβάτου – Κατσούλης

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια όπου η προσωπική τους ζωή συμπίπτει με αυτή της οθόνης. Σύντροφοι και στο τηλεοπτικό πλατό, αλλά και στο σπίτι. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα δυο τους παιδιά, Αέλια και Αρίωνας, τους γεμίζουν χαρά και αγάπη. Παράλληλα, έχουν και άριστη συνεργασία στη «Φωλιά των Κουκου».
 
 

Παπαχαραλάμπους – Μουρατίδης

Ερωτεύτηκαν στο σίριαλ «Μπαμπά, μην τρέχεις». Παντρεύτηκαν και δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια έχοντας αποκτήσει δύο αγοράκια. Οι δυο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φέτος το καλοκαίρι συμπρωταγωνίστησαν και στο θέατρο. 

 

Ψυχράμη - Μακαλιάς

Γνωριστήκαν το 2009 σ’ ένα μιούζικαλ και έγιναν ζευγάρι αργότερα, αφού και οι δυο τους ήταν δεσμευμένοι. Mάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει ο Δημήτρης Μακαλιάς, το πιο «δυνατό» βήμα το έκανε εκείνη, γιατί εκείνος είναι πολύ ανασφαλής. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε η γέννηση του γιου τους και δύο χρόνια αργότερα είναι έτοιμοι να συμπρωταγωνιστήσουν κι αυτοί στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»