Ο λόγος που έστειλε το εξώδικο o Αποστόλου στον Ρήγα και η αποκάλυψη για τις σχέσεις τους! «Εγώ με τον Αλέξανδρο έχω πρόβλημα…»

 

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα για τη σειρά «Room Service Πλιζ», στο οποίο ζητούσε να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων ανέφερε γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο ίδιος μίλησε στη Μαίρη Αρώνη και στο Πρω1νό για το εξώδικο, τους λόγους που το απέστειλε, αλλά και τις σχέσεις του πλέον με τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο συνεργάζονταν επί σειρά ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον για χρόνια συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα

«Με τον Αλέξανδρο το διαλύσαμε το 2015 «το μαγαζί» χωρίς να τσακωθούμε. Τώρα πια που έφυγαν και οι πολλές παρεξηγήσεις και οι πολλοί θυμοί… εγώ με τον Αλέξανδρο έχω ένα πρόβλημα, μου έχει κάνει πολλά χαζά, αλλά δεν μπορώ να του θυμώσω γιατί και τον αγαπάω πολύ, αλλά και νιώθω ότι μου πρόσφερε ένα δρόμο κάπου που εγώ τον είχα τόσο χαμένο και απωθημένο μέσα στο υποσυνείδητό μου που με τράβηξε πάνω.

 

Έστειλα στο εξώδικο γιατί είδα το «Κόκκινο δωμάτιο» να ετοιμάζεται με άλλο όνομα. Πήγε στον Αλέξανδρο κοινοποίηση, ουσιαστικά στον ΣΚΑΙ πήγαινε, για να μας πουν τι είναι αυτό το πράγμα και αν έχει την παραμικρή ομοιότητα, εγείρονται δικαιώματα, όχι για δραχμοθηρία.

Ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να με πάρει να μου πει τι ακριβώς ετοίμαζε. Οι σχέσεις πρέπει να ορίζονται, για αυτό η νομική επιστήμη είναι σημαντική, διαχειρίζεται τις ανθρώπινες σχέσεις εκεί που σταματά η λογική.

Θεωρώ τα remake μεγάλη βλακεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αποστόλου.

Αν ξανακάναμε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, θα σερνόμασταν κι εμείς και τα κορίτσια. Θα ήταν ΚΑΠΗ. Γεράσαμε ρε παιδί μου. Να βλέπεις αυτά τα τέσσερα κορίτσια που λατρέψαμε όλοι, να παλεύουν να θυμούνται στη βαθιά τους ωριμότητα για να μην πω τίποτα χειρότερο, ότι κάποιος τους βίασε… είναι αστείο!

Είχαμε φτάσει το Κόκκινο Δωμάτιο να κοστίζει 90,000 ευρώ το επεισόδιο. Να φτάνει μια παραγωγή 6,000,000 ευρώ; Εγώ και ο Ρήγας παίρναμε 4,000 – 5,000 το επεισόδιο. Τα έβλεπα και ντρεπόμουν”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»