Χαμός με την αποχώρηση της Άβας! Η απάντηση της ηθοποιού και η παρέμβαση Ζουγανέλη! Βροχή από σχόλια...

 

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του «Happy Birthday Ελλάς» η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε από την παράσταση γεμίζοντας τον κόσμο με πολλά ερωτηματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Άβα Γαλανοπούλου σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρω1νό θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σε σχέση με την πρόσφατη αποχώρηση της από την παράσταση Happy Birthday Ελλάς και το γεγονός ότι έκρυψαν το πρόσωπο της από την αφίσα. Η ηθοποιός τόνισε ότι είχε δώσει διορία να της καταβληθούν τα δεδουλευμένα της και ότι δεν αποχώρησε ξαφνικά, ενώ ανέφερε πως συνηθίζεται να αφαιρούνται οι φωτογραφίες ενός ηθοποιού που αποχωρεί από μια παράσταση.

«Πρώτα από όλα είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, μου ζήτησαν κι άλλοι συνάδελφοι σας, όμως τώρα πρέπει να μιλήσω. Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θέλω να θυμίσω ότι ουδέποτε έχω φύγει από δουλειά μου μέχρι σήμερα. Είναι περιττό να μιλάω για μένα, τα λέει η πορεία μου. Ακούστηκαν ανακρίβειες.

Έπαιξα τελευταία την παρασκευή 22/11 και την Κυριακή αν και ήθελα να παίξω μου είπαν όχι. Μίλησα ενώπιον όλων και είπα για ποιο λόγο θέλησα να αποχωρήσω. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου, όχι δανεικά ούτε ήθελα περισσότερα. Χωρίς αμοιβή δυο μήνες που έκανα πρόβες δεν ζήτησα χρήματα, έβαζα από την τσέπη μου.

Το βράδυ της Παρασκευής μου ζήτησαν να υπογράψω ένα χαρτί πως αποχωρώ οικειοθελώς. Το Σαββατοκύριακο έμεινα σπίτι μου. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου 7-8 μέρες πριν δεν μπορούσα να κάνω άλλο υπομονή. Μέχρι και τα παπούτσια για το θέατρο τα πλήρωσα εγώ, δεν πήρα ποτέ προκαταβολή.

Όταν κάποιος σταματάει ή τον σταματάνε από μια παράσταση αφαιρούνται οι φωτογραφίες του. Έτσι πρέπει να γίνει. Μόνοι τους μου είπαν το Σάββατο το πρωί με ένα τηλεφώνημα τι θα έκαναν και τους είπα να κάνουν ότι καταλαβαίνουν.

Έδωσα ένα περιθώριο να πάρω τα χρήματά μου, δεν έγινε αυτό τελευταία στιγμή.»

 

Για τα όσα είπε η Άβα Γαλανοπούλου στο Πρω1νό σχετικά με την αποχώρηση της από την παράσταση Happy Birthday Ελλάς θέλησε να τοποθετηθεί τηλεφωνικά ο Γιάννης Ζουγανέλης τηλεφωνώντας στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Είμαστε μέσα στη σεζόν και θέλω να υπερασπιστώ όλους όσους δουλεύουν βγήκαν στον αέρα.

Η Άβα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και μπορεί να συνέβαλα σε έναν μικρό βαθμό για να υπάρξει στο θέατρο. Το δίκιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται αλλά αυτό έχει εκπέσει εδώ και καιρό.

Στην περίπτωση της Άβας δεν υπήρχε θέμα να πληρωθεί δεδουλευμένα. Έφυγε στις 22/11 και η εξόφληση θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Την παρακάλεσα να μείνει και επειδή δεν την έβρισκα στο τηλέφωνο, έχω τις ηχογραφήσεις στο viber και δεν μπορούσα να την πείσω, ήταν ανένδοτη, της είπα να κάτσει και στην επίσημη πρεμιέρα αλλά είπε όχι. Οπότε πήρα την απόφαση για να μπορέσουμε να κάνουμε εκ των έσω αντικατάσταση.

Μετά πήρε η ίδια δικηγόρους και ζήτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες της. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή ήταν τελευταία στιγμή δεν μπορούσαν να γίνουν καινούργιες φωτογραφήσεις και πρόγραμμα πήρα εγώ την ευθύνη και καλύψαμε το πρόσωπό της.

Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι’ αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο.»

 

Φυσικά τα λεγόμενά της δεν θα έμαναν αναπάντητα. Πόσο μάλλον από μια επιχείρηση με μεγάλη θεατρική ιστορία. Με επιστολή η επιχείρηση απαντά επίσημα στην ηθοποιό και τους ισχυρισμούς της:

«Η επιχείρηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραγωγών «Μαροσούλης» λειτουργεί από το 1967 έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου και του ευρύτερου καλλιτεχνικού στερεώματος, κάνοντας αμέτρητες χρυσές επιτυχίες.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της η επιχείρηση διακρίνεται από το ήθος, τη συνέπεια και το σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες της εκ των οποίων ποτέ κανείς δεν εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια ειδικά όσον αφορά στην τήρηση των συμφωνηθέντων ανάμεσα στους ίδιους και την επιχείρηση. Ωστόσο σήμερα με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις που έκανε δημοσίως η ηθοποιός Αβά Γαλανοπούλου, αφήνοντας να εννοηθούν ανακρίβειες σχετικά με την συνέπεια της επιχείρησης ως προς το πρόσωπο της.

Η επιχείρηση «Μαροσούλης» , θέλοντας να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη αυτής δηλώνει ρητά και επίσημα πως δεν έχει καμία απολύτως οικονομική οφειλή ως προς το πρόσωπο της Κας Γαλανοπούλου η οποία για όσο καιρό εργαζόταν στο θίασο, πληρωνόταν κανονικά και εγκαίρως ως είχε συμφωνηθεί, το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την παροχή των υπηρεσιών της, ενώ η εξόφληση της έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή 22-11-19, όταν και με δίκη της απόφαση αποχώρησε από την παράσταση "Happy Birthday Hellas". Η κα Γαλανοπούλου υπέγραψε μάλιστα η ίδια την εξόφληση της, η οποία έγινε ταυτόχρονα με την αποχώρηση της χωρίς η επιχείρηση να εξαντλήσει το περιθώριο των εναπομείναντων ημερών έως τη λήξη του μήνα, όπου και προβαίνει στις πληρωμές των συνεργατών της.

Ως προς τα παπούτσια της παράστασης τα οποία η Κα Γαλανοπούλου ισχυρίζεται πως πλήρωσε, η επιχείρηση δηλώνει πως παρείχε όπως σε όλους τους συντελεστές της παράστασης τα ρούχα κ τα ενδύματα που προβλέπονταν, τα οποία μάλιστα αποτελούσαν ειδική παραγγελία. Ωστόσο τα υποδήματα όταν παραδόθηκαν στους συντελεστές, δεν ικανοποίησαν την κα Γαλανοπούλου που πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει μόνη της δικά της υποδήματα.

Η επιχείρηση με την παρούσα επιστολή έχει ως πρόθεση να προστατεύσει από ανακρίβειες και συκοφαντικές δηλώσεις τη φήμη και την υπόληψη της.

Ευχαριστούμε θερμά,

Επιχειρήσεις Μαροσουλη»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»