«Είναι ψέματα! Δεν ισχύει αυτή η τρέλα που ακούστηκε για τα 2 εκατομμύρια!»

 

Σύμφωνα με όσα υποστήριζαν το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα, το Open κατέθεσε αγωγή κατά του Νίκου Μουτσινά για το «σπάσιμο» του συμβολαίου και διεκδικεί τη ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ, αλλά και διαφυγόντα κέρδη, με το ποσό να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε μπροστά στις κάμερες και ρωτήθηκε για την αγωγή με τον ίδιο να δηλώνει ότι όλα είναι ψέματα.

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Αγωγή «βόμβα» 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Νίκο Μουτσινά από το Open!

Δεν πρόλαβαν να τον ρωτήσουν για όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες κι εκείνος αμέσως διέψευσε το περιστατικό.

Ανακοίνωσε μπροστά στους δημοσιογράφους ότι όσα ακούγονται είναι ψέμα, πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό στην αγωγή και πως ακούγονται και γράφονται τα πράγματα λίγο πιο φουσκωμένα από ότι πραγματικά είναι!

 

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε επίσης στο Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη για όλα! Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη του:

Σε κάθε εκπομπή δείχνετε σαν να πέφτετε όλοι στη μαρμίτα με τον μαγικό ζωμό της ενέργειας και της χαράς…

«Πολύ πιθανό! Τρία δευτερόλεπτα πριν βγούμε στην εκπομπή κάνουμε με τη Ματίνα τρεις αναπνοές, ευχόμαστε σε όλους “καλή διασκέδαση” και βγαίνουμε. Δεν ξέρω, αλλά κάτι γίνεται στον εγκέφαλό μας και νιώθουμε τόσο ανεβασμένοι και τόσο χαρούμενοι όλοι, που είναι σαν να μας πατάνε ένα κουμπάκι και κάνουμε σαν ευτυχισμένα μικρά χαζά παιδιά».

Με όλη αυτή την επιτυχία, έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου;

«Όχι, γιατί δεν είμαι δα και κανένας καινούριος. Είναι πολλά πλέον τα χρόνια που ο κόσμος μού έχει ανοίξει την πόρτα κι έχω μπει σπίτι του! Και με το “Δέστε τους” και με το “Κους κους” παλιότερα. Τώρα που το σκέφτομαι, βέβαια, νομίζω πως το μόνο που ίσως έχει αλλάξει είναι ότι τώρα μου μιλούν πολύ περισσότεροι και πιο εύκολα στον δρόμο και φωνάζουν από μακριά “Νίκοοοοο”».

Ποιο μαγικό κουμπάκι πιστεύεις πως πάτησες τις δύο τελευταίες σεζόν και ήρθαν όλα αυτά;

«Εγώ άλλαξα! Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και άλλαξα την ενέργειά μου. Εάν δηλαδή έκανα την ίδια εκπομπή πριν από 2-3 χρόνια, δεν πιστεύω πως θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Όλο αυτό χρειάζεται τόσο μεγάλη ενέργεια, που πριν δεν την είχα. Είμαι αλλιώς πια και αυτό νομίζω πως το εισπράττει ο κόσμος. Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ κλισέ, αλλά όντως αυτή η αληθινή χαρά βγαίνει πλέον προς τα έξω. Δεν λέω πως δεν έχει μια ταλαιπωρίτσα για να φτάνει όλο αυτό το πράγμα στον τηλεθεατή κάθε μέρα, αλλά ειλικρινά είναι τόσο μεγάλη η χαρά, που υπερβαίνει τα πάντα».

Όλη αυτή την ενέργεια λοιπόν από πού τη βρήκες και την άντλησες;

«Για να μπορέσω να φτάσω σε αυτή την κατάσταση, έκανα ένα πολύ δυνατό προσωπικό ψάξιμο, αλλάζοντας τις εντολές που έδινα στον εγκέφαλό μου. Αλήθεια! Λέγεται NLP, κάνει διαφορετική δουλειά από τον ψυχολόγο και είναι μια ισχυρή μέθοδος, που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση».

Έπαιξε ρόλο και η αλλαγή καναλιού; Πώς νιώθεις στον ΣΚΑΪ;

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε και πολλά κανάλια, παρ’ όλα αυτά δεν είχα δουλέψει ποτέ στον ΣΚΑΪ. Είχε λοιπόν ένα έξτρα ενδιαφέρον για μένα αυτή η πρόκληση. Να δουλέψω σε ένα κανάλι που κάνει μια αλλαγή και επίσης μια στροφή προς τη μυθοπλασία. Μου άρεσε λοιπόν να ενταχθώ σε αυτή την προσπάθεια. Δεν είχε κιόλας παρόμοια εκπομπή. Οπότε έγιναν οι σχετικές κουβέντες, που δεν είχαν όμως να κάνουν με το οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με το κομμάτι της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας, που για μένα παίζουν βασικό ρόλο».

Από τα σχόλια που έχεις κάνει στην εκπομπή εδώ και δύο χρόνια, έχεις ποτέ σκεφτεί πως ίσως στενοχώρησες κάποιον;

«Είναι πολύ πιθανό! Όχι βέβαια σε βαθμό τραγικό, αλλά σίγουρα μια δυο φορές κάτι θα μου έχει ξεφύγει. Μπορεί, ας πούμε, να μην ήξερα μια κατάσταση και να είπα κάτι για πλάκα. Επειδή όμως ο άλλος δεν ήταν στα καλύτερά του, να στενοχωρήθηκε. Τέτοια περιστατικά όμως πιστεύω πως είναι πολύ λίγα και σίγουρα δεν ήταν από πρόθεση».

Τώρα που ζεις αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, σε φοβίζει η ιδέα ότι μπορεί για κάποιον λόγο να τη χάσεις;

«Όχι! Δεν το λέω από εγωισμό ή επειδή την έχω… ακούσει. Απλώς τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω αποφασίσει να μην κάνω πολύ χώρο στον φόβο στη ζωή μου. Δεν τα πάω πια καλά με τον φόβο. Δεν με αφορά. Ζω αυτό που συμβαίνει τώρα, χωρίς να με πιάνει άγχος και πανικός για το μέλλον. Αντιλαμβάνομαι και απολαμβάνω όσο μπορώ ότι το κομμάτι που δίνει αυτή η εκπομπή είναι ουσιαστικά η χαρά και το γέλιο… Άλλωστε ποιος δεν θέλει να είναι χαρούμενος και να γελά; Το εξηγώ λοιπόν με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μη δώσω κανέναν χώρο στον φόβο».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»