Η σκληρή ανάρτηση του Νίνο για τον Βέρτη εξόργισε τους φαν του δεύτερου! Χαμός!

 

Μια δήλωση του Νίκου Βέρτη για τα talent shows και το αν θα πήγαινε ποτέ στην κριτική επιτροπή ενός ριάλιτι τραγουδιού ενόχλησε τον Νίνο Ξυπολυτά και η «κόντρα» φαίνεται να ξεκίνησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το κείμενο μάλιστα του Νίνο στο Instagram όπου αποκαλεί τον Νίκο Βέρτη με το πραγματικό του όνομα Νίκος Αρβανιτίδης και όχι το καλλιτεχνικό, ήταν… κόλαφος.

Όλα ξεκίνησαν στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ. O τραγουδιστής κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες απάντησε σε ερώτηση για τα talent show αναφέροντας: «Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές για talent show. Η κουβέντα τελειώνει λέγοντάς τους ότι και 10.000.000 ευρώ να μου προσφέρετε δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον πέραν του διαλόγου. Δηλαδή αν έχω να κάνω μια παρατήρηση, θα την κάνω χωρίς να ακούει κάποιος τρίτος».

Η απάντηση αυτή, όμως, ενόχλησε πολύ τον Νίνο που ξεκίνησε από talent show, ο οποίος τα’ χωσε στον Βέρτη!

«Ερώτηση προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψη σου για τραγουδιστές;

Ρόμπι Γουίλιαμς: και με τα μισά πήγα. Αγκιλέρα: ναι αμέ, γιατί όχι. Νίκος Αρβανιτίδης: ούτε με δέκα μύρια. (Αυτή η πρόταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη). Τιναφταρε.

Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψη μου γι’ αυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. Σημείωσης: Είμαι παιδί από ταλεντ σοου, και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα… αυτοί οι εντυπωσιασμοί, σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο.


Μετά από αυτή του την ανάρτηση ο Νίνο δέχθηκε μηνύματα από αρκετούς θαυμαστές του Νίκου Βέρτη οι οποίοι μεταξύ άλλων του έλεγαν «να πεθάνεις».

Ο Νίνο Ξυπολιτάς θέλησε να τους απαντήσει και το έκανε ξανά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Ηρεμήστε. Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο, είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό, ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δεν θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε, και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ… Γιατί καταρχήν δεν φοβάμαι κανέναν σας, και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω. Κι άμα πεθάνω θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα», έγραψε ο Νίνο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»