Ο Καπουτζίδης μίλησε ανοικτά για το Athens Pride, τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε και την σχέση του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

 

"Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτης στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τη σχέση με τα social media και τα αρνητικά σχόλια που κατά διαστήματα έχει δεχθεί σε αυτά.

 

“Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. “Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου”.

“Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό” σημείωσε ο καλλιτέχνης, προσθέτοντας: “Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός”.

“Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό” αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στις φουρτούνες που πέρασαν οι σχέσεις της παρέας του Παρά Πέντε, ενώ αποκάλυψε πως πλέον οι σχέσεις του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχουν αποκατασταθεί.

«Περάσαμε περίεργες καταστάσεις στο Παρά Πέντε. Περάσαμε τη φουρτούνα μας, αλλά είμαστε καλύτερα τώρα. Δηλαδή εγώ με την Ελισάβετ που είχαμε και μια σαφέστατη διαφορά, μπορεί να είμαστε ακόμη πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Και τώρα που την είδα και στην πρεμιέρα μας, ήταν πολύ ωραία που ξαναβρεθήκαμε, που γελάσαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Πολύ ωραία. Δηλαδή ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που μου συνέβησαν φέτος μαζί με το θέατρο, αυτές οι συναντήσεις με την Ελισάβετ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ένα απολαυστικό παρασκήνιο για την αγαπημένη σειρά “Σαββατογεννημένες” και πως τελικά την είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

“Είχα γράψει τις Σαββατογεννημένες και κλείνω ραντεβού με το Mega” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, συμπληρώνοντας: “Την παραμονή του ραντεβού είχα πει, μάλιστα, στο στούντιο ΑΤΑ ότι ο ένας ρόλος είναι για τον Αργύρη Αγγέλου. Τον είχαν δει κιόλας, τους είχε αρέσει άρα σχεδόν τον είχαν κλείσει. Άρα είχε και ο Αργύρης αγωνία. Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία τότε. Πηγαίνω στην καφετέρια να πω στα παιδιά ότι έχω ραντεβού με το Mega! Ξεκινάμε να κερνάμε σφηνάκια και καταλήγουμε όλοι μαζί σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Εκεί ήπια πολύ που δεν πίνω κιόλας και βασικά δεν μεθάω. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ήπια πολύ και μέθυσα”.

“Δεν θυμάμαι πως γύρισα στο σπίτι. Κοιμήθηκα με τα ρούχα και χτυπάει στις 8 το πρωί το τηλέφωνο, ήταν η μητέρα μου για να ξυπνήσω να πάω στο ραντεβού. Δεν ακούω εγώ τίποτα. Παίρνουν τηλέφωνο τον Αργύρη, ανεβαίνει από τον κάτω όροφο, χτυπάει το κουδούνι, τίποτα. Με παίρνει και η αδελφή μου, απαντάω εγώ με τη μία. Την ίδια ώρα χτυπάει και ο Αργύρης το κουδούνι, ανοίγω και μου λέει “είσαι πολύ…”. Με σπρώχνει, με βάζει μέσα στο μπάνιο και με τα ρούχα μου ανοίγει τη βρύση. Δεν το έχασα τελικά το ραντεβού αλλά πηγαίνω και γύριζαν όλα” πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος.

“Γυρνούσαν όλα σα να ήμουν στο λούνα παρκ” παραδέχθηκε με χαμόγελο ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»