Μην τον είδατε τον Τσαλίκη όταν ρωτήθηκε για την Άτζελα! Η απάντηση της δεν άργησε και ήταν αποστομωτική!

 

Τους προειδοποίησε, το είπε και το κάνε ο γνωστός τραγουδιστής! Άντζελα Δημητρίου για Γιώργο Τσαλίκη: “Θα έπρεπε να του στείλω ένα εξώδικο”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

H πρόσφατη κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ Γιώργου Τσαλίκη και Άντζελας Δημητρίου δεν λέει να κοπάσει. 

Βέβαια ο τραγουδιστής δείχνει να προσπαθεί να το αφήσει πίσω του, όμως οι δημοσιογράφοι έχουν άλλα σχέδια!

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την ώρα που απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ξεκαθάρισε: «Δε θα με ρωτήσεις τίποτα για την Άντζελα Δημητρίου γιατί έχω φύγει…»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Και όταν όμως ο ρεπόρτερ αδιαφόρησε και έκανε λογοπαίγνιο με στίχο τραγουδιού της Άντζελας Δημητρίου και την… black list… ο Γιώργος Τσαλίκης το είπε και το έκανε.. έφυγε λέγοντας απλά: «Γεια σας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από το σχήμα με τον Γιώργο Τσαλίκη, λίγο πριν την πρεμιέρα.

«Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711 με τον επιχειρηματία. Είχα κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να εμφανιστώ εκεί γιατί είναι μέσα στη νεολαία. Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δε θέλω να κάνουν χρήση του ονόματος μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε στο ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Λόγω της μαρκίζας.

Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ. Και μετά είπαν πως δε θα είμαι γκεστ και θα βγαίνω και με τον Τσαλίκη. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Ήταν να κάνω το πρόγραμμά μου, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και να κλείσω εγώ το πρόγραμμα. Αυτή ήταν η συμφωνία. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια.

Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μίλαγε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “γειά σου Γιώργο”. Τι άλλο να του πω; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα. Δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην ξανααναφέρει ποτέ το όνομά μου. Το σταμάτησα και ήμουν κυρία. Δε χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω.

Δεν έπρεπε να κάνουμε δυο αφίσες; Τι είμαστε; Πανηγύρι; Ο Γιώργος δεν ήρθε σε κανένα ραντεβού. Ήρθε μόνο στη φωτογράφιση» είπε, μεταξύ άλλων, στην απάντησή της η Άντζελα Δημητρίου

 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την παρουσία της, για πρώτη φορά, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

«Αισθάνθηκα ωραία γιατί ήθελα πάρα πολύ να βγω σε αυτή την εκπομπή. Δεν είχα πάει ποτέ, δεν με είχαν καλέσει ποτέ. Όχι, δεν τον ρώτησα τον Σπύρο γιατί. Με την κυρία Λάσκαρη, την παραγωγό, είπαμε κάποια πράγματα.

Όταν ήρθαμε σε επικοινωνία για να πάω στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, της είπα ότι θέλω να μου κάνετε ένα αφιέρωμα. Τώρα θα κάνουμε αυτό με τα τραγούδια των ‘80s και ‘90s και μετά θα σου κάνω το δικό σου αφιέρωμα.

Κι έτσι λοιπόν δέχτηκα μαζί με τον Κοντολάζο που τον αγαπώ και τον εκτιμώ αφάνταστα, μαζί με τον Λευτέρη που έχουμε κάνει μαζί τα τεράστια σουξέ και ήταν κάτι πάρα πολύ καλό», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
Βέρα Μακρομαρίδου και Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Καισαριανής
Αθηνά Οικονομάκου + Φίλιππος Μιχόπουλος = The end! O χωρισμός μετά από έξι χρόνια γάμου και δυο παιδιά
Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»