«Ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω έρωτα... έχω πάει το λιγότερο με 10.000 άντρες»

 
O λόγος που ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποφάσισε να γίνει συνοδός και να κάνει έρωτα επί πληρωμή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Το βράδυ της Τετάρτης (20/11) ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιόδου που ζούσε στο Λονδίνο και στην επιλογή του να κάνει έρωτα επί πληρωμή. Εξήγησε για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αλλά και για το σταμάτησε.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Είχα μια τέτοια συζήτηση πρόσφατα με έναν πολύ νέο άνθρωπο, ο οποίος δε μπορεί να καταλάβει τις υπερβολές που κάναμε εμείς όταν είμαστε μικροί. Εγώ κατάλαβα  τον κόσμο λίγο πριν τη Χούντα. Κι άρα τη Χούντα ολόκληρη στο πιάτο. Ήταν δύσκολη εποχή γιατί μαθαίναμε να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι, απαιτητικοί, ψάχνοντας την ποιότητα και την ποικιλία, όντας περίεργοι. Η Χούντα είπε στους Έλληνες, “αυτά ξεχάστε τα”. Εκεί λοιπόν ξεκίνησε μια αντίσταση από πιτσιρίκια. Ο Μάης του 68’ ήταν τότε. Ο έρωτας, το σεξ, η μουσική, τα ναρκωτικά, ήταν πράγματα που έπρεπε εμείς, αντιδρώντας στη Χούντα, να τα κατακτήσουμε. Είχαμε μια αγωνία και λαχτάρα να σπάσουμε τις αλυσίδες. Την περίοδο αυτή ήμουν στο Λονδίνο και πληρωνόμουν για κάποιο σεξ που έκανα. Αλλά ήταν τόσο απλά. Αυτό που με έκανε να το σταματήσω ήταν ότι μου πέρασε”!

Πώς αντέδρασε μια φοβισμένη κοινωνία, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα. Αποκάλυψε διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του και αναφέρθηκε στη μοναχή αδελφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται για εκείνον ώστε να μπει στο… σωστό δρόμο.

«Όταν έχεις καλή σεξουαλική ζωή, δεν έχεις νεύρα και αρνητική διάθεση. Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά εύκολα γίνομαι αλήτης. Η αδερφή μου είναι ηγουμένη και την ευχαριστώ που προσεύχεται για μένα.

Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που κάνω, αλλά μου είπε ότι αν ήταν ομοφυλόφιλος θα έκανε τα ίδια. Στο Λονδίνο για μια περίοδο ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω σεξ. Μια μέρα απλά το σταμάτησα. Είχα δηλώσει με χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες.

Στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν πρέπει να μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι μια γενναία και συγκινητική προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια