Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι paparazzi έπιασαν στα πράσα την Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη της...

  19/11/2019 13:56
Οι paparazzi έπιασαν στα πράσα την Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη της...

Οι paparazzi έπιασαν στα πράσα την Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη της...

  19/11/2019 13:56
 

Ερωτευμένοι, γονείς και επιτυχημένοι καλλιτέχνες! Αυτό το ζευγάρι τα σπάει! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουινέλη μένουν μόνιμα με την κόρη τους στην Αλεξανδρούπολη και έρχονται Αθήνα όταν έχουν εμφανίσεις.

Το ζευγάρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Κηφισιάς να κάνεις τις βόλτες του. «Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας. Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί», δήλωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής στην εκπομπή «The 2night show».

Όσο για την Ήβη Αδάμου είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό: «Είμαι αισίως 25 ετών και πιστεύω ότι μεγάλωσα απότομα. Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και «πνίγομαι» από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ. Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές. Όταν πάω να πανικοβληθώ, κάνω αυτόματα μία άλλη σκέψη και ξεχνιέμαι. Αλλιώς δεν γίνεται».

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας