«Πάλεψα με τον καρκίνο και τώρα είμαστε ισοπαλία»

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο The 2night Show. Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια, μέσα σε όλα, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τώρα θεωρεί πως είναι ισοπαλία μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής. «Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία» αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα» πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Κωστής. «Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους».

«Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα» παραδέχθηκε, επιπλέον, ο Τάσος Κωστής. «Άφησε να μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το τσιγάρο και δεν μπορούσα πια να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα έτσι όπως ήθελα να τα κάνω».

 

Λίγο πριν συναντήσει, ωστόσο, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός τόλμησε να περάσει από την ιδιαίτερη ενότητα με τις… «Μύγες».

Μόλις ο Τάσος Κωστής βρέθηκε στο στούντιο των τριών ανδρών, λοιπόν, τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη! Μια διαφορετική αναβίωση της αγαπημένης κωμικής σειράς «Εκείνες και εγώ» από την οποία τον αγαπήσαμε στο ρόλο του «κυρίου Μαρίκου».

Συνεργός, μάλιστα, σε αυτή την έκπληξη βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη η οποία ερμήνευε, επίσης, στη σειρά του ΑΝΤ1 την ιδιόρρυθμη Λίλη που εκνεύριζε τόσο τον πρωταγωνιστή Γιάννη Μπέζο, δηλαδή Ζάχο Δόγκανο όσο και την υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα.

«Γέλα, γέλα χοντρέ… Έχει πιάσει η μούρη σου όλη την οθόνη» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον πρώην συνεργάτη της. Μια ατάκα που συνήθιζε, μάλιστα, να λέει στο επιτυχημένο σίριαλ.

«Και δεν είσαι και χοντρός, πια, τι να σε κάνω… Πλατανοφυλλομούρη» πρόσθεσε με το ύφος του ρόλου η Βαλέρια Κουρούπη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega