Oι μπήχτες του Αρναούτογλου σε όσους έκριναν τον Σπαλιάρα!

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή την συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix αλλά και τον «πόλεμο» που δέχθηκε για αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Θεωρώ ότι είναι λάθος αντιμετώπιση από Έλληνα προς Έλληνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Βλέπουμε έναν άνθρωπο που έκανε ένα βηματάκι στο εξωτερικό, αν δεν μπορείς να πεις μπράβο και δεν σου βγαίνει, τουλάχιστον μη με μειώσεις. Παιξ’ το απλά σαν είδηση. Ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια ξένη παραγωγή, αυτό» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με τη σειρά του, υπερασπίστηκε με θέρμη τον καλεσμένο του ξεσπώντας εναντίον όλων όσων θέλησαν να μειώσουν την καλλιτεχνική του προσπάθεια: «Τον σχολιασμό θα τον δεχθώ, όπως μπορώ να δεχθώ ότι δεν μου αρέσει ο Γιάννης σαν ηθοποιός. Όλα τα δέχομαι από τη στιγμή που εκτιθέμεθα».

«Το παράξενο είναι πως αυτοί που κρίνουν δεν έχουν φύγει από τη γειτονιά τους. Κρίνεις πως έφυγε κάποιο παιδί να πάει να παίξει σε μια σειρά στο Μεξικό; Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα με αυτή τη χώρα ρε φίλε! Ειλικρινά!» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια με τα Ισπανικά που μιλάμε στη σειρά γιατί δεν την γνώριζα την γλώσσα» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Σπαλιάρας προχωρώντας σε λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε επίσης πως ο πατέρας του ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε μόλις έκλεισε την συμφωνία.

«Θα ήθελα πολύ, σε αυτή την εμπειρία, να είναι κοντά η μητέρα μου. Το ταξίδι στο Μεξικό είναι 20 ώρες, δεν είναι και εύκολο να το κάνει κανείς. Είχαμε συχνή επικοινωνία» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Το αστείο είναι πως μόλις έκλεισα τη δουλειά και είχα μόλις διαβάσει το σενάριο, πηγαίνω να φάω στη μητέρα μου. Είχε χαρεί γιατί ήξερε πως περιμένα με πολλή αγωνία απάντηση έξι μήνες. Της λέω, «μάνα, με σκοτώνουν στο 17ο επεισόδιο» και μου απαντάει, «δεν πειράζει αγόρι μου». Το είπε όμως τόσο φυσικά σα να λέει, «δεν πειράζει αγόρι μου, στα ψέματα είναι». Και έβαλα κάτι γέλια εκείνη τη στιγμή».

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή για να μοιραστώ αυτή τη χαρά αν και θα το ήθελα» παραδέχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ο πατέρας μου ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου όταν έκλεισα την δουλειά. Ακόμα και όταν με πήραν τηλέφωνο. Επέστρεφα από την Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα, οδηγούσα και μιλούσα μια ώρα με το Μιάμι. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο αμέσως συγκινήθηκα επειδή σκέφτηκα τον πατέρα μου. Που δεν είναι δίπλα μου» ανέφερε συγκινημένος ο γοητευτικός ηθοποιός.

«Μετά τον χαμό του πατέρα μου, ίσως όπως είπε και μια φίλη μου, τον πόνο τον μετέτραψα σε δύναμη» κατέληξε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη