Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης για την Άντζελα Δημητρίου! Τα είπε έξω από τα δόντια!

 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση και εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το σχήμα, όπου θα συνεργάζονταν, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζέρ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες… Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζέρ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να το λήξουμε τώρα. Και μου είπε ότι έχει θιχτεί πολύ η Άντζελα.

Έγινε κι ένα περιστατικό στο θέατρο που το θεωρώ ατυχές από την πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζές της μου είπε ότι είδε ένα προσχέδιο από τις δύο αφίσες και θίχτηκε. Εγώ είπα την επόμενη μέρα να βρεθούμε όλοι μαζί και δεν το θέλανε. Στεναχωρήθηκα με την αντίδρασή της στο θέατρο. Η Άντζελα είπε ότι δεν γίνεται να χτίζεις καριέρες συζητώντας για άλλους, ενώ εκείνη έκανε το σκηνικό μπροστά στις κάμερες», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Μιλήσαμε εκεί και όταν είπε ο φωτογράφος “να σας δω” και η Άντζελα νεύμα όχι κι έφυγε, έμεινα… να μην πω τη λέξη τώρα. Αυτά είναι βλακώδη πράγματα… Βγες και πες ότι αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν θέλει η Άντζελα να βγει η μάνατζέρ της. Θίχτηκε γιατί ήταν δεύτερο όνομα στη μία πλευρά της αφίσας. Εγώ δεν επιζητώ δημοσιότητα, είπα μόνο την αλήθεια. Εγώ την Άντζελα τη σέβομαι και την αγαπώ. Μερικές φορές εκείνη δεν σέβεται την ιστορία της.

Πώς λες ρε μεγάλε το 2019… αποχωρώ; Ξέρεις τι σημαίνει κοινωνιολογικά αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δεν δουλεύουν. Από τον Ιούνιο 150 οικογένειες ξέρανε ότι θα δουλέψουν το χειμώνα σε αυτό το μαγαζί. Κανονικά, όταν λες το 2019 αποχωρώ, πρέπει να βγαίνεις κλαίγοντας. Όταν εγώ είμαι στο δημαρχείο και βλέπω καθημερινά 60-70 βιογραφικά από νέα παιδιά βουρκωμένα, δεν λες αποχωρώ ρε μεγάλε, όποιος και να είσαι. Και όταν λες αποχωρώ βγαίνεις σε μια κάμερα ή στο Instagram και κλαις», πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Κι αν εγώ δεν έκανα ένα βράδυ την προσευχή μου, αλήθεια σου λέω, που το λέω και τρέμω, και δεν έλεγα στην επιχειρηματία ότι όχι, το μαγαζί θα ανοίξει, έχουμε ωραίο πρόγραμμα, δεν θα το κλείσουμε το μαγαζί, δεν αφήσουμε τους ανθρώπους στο δρόμο. Και μάλιστα εκείνο το βράδυ έγραψα και τραγούδι. Τόσο πολύ φορτίστηκα. Όταν είναι να αποχωρήσεις από κάπου που δουλεύει κόσμος, το πας στο τέλος. Και τα τηλέφωνα θα σηκώσεις και τους ψευτοεγωισμούς σου θα πατήσεις, ακόμα και το ίδιο σου το δίκιο…

Εκείνη τη στιγμή θα πεις ότι έχω δίκιο, αλλά θα πάρω τηλέφωνο γιατί δεν θα αφήσουμε τους ανθρώπους στο δρόμο και θα βρούμε άκρη. Αν μου έλεγε “θα τραγουδάς δύο 20λεπτα και θα μου σκουπίζεις και το καμαρίνι” θα της έλεγα ναι, για να μην μείνει ο κόσμος χωρίς δουλειά. Έκανα το σταυρό μου και τους είπα πάμε, θα ανοίξει το μαγαζί. Άνοιξε το μαγαζί και είναι δύο εβδομάδες sold out.

Αν αυτό δεν είναι δικαίωση γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που έβαλα την ανησυχία μου κάτω από τη λογική μου, τότε τι είναι; Εγώ θα έβρισκα δουλειά αύριο το πρωί, Θα πήγαινα Θεσσαλονίκη, θα πήγαινα Αμερική, θα έκανα τα εξτρά μου. Αυτοί οι 150 τι θα κάνανε; Θα περίμεναν να ξεθυμώσει η Άντζελα για την αφίσα; Να είναι καλά, να έχει την υγειά της. Κλείνω το θέμα εδώ διά παντός για να σταματήσω να διαφημίζομαι, το ακούσαμε κι αυτό… Δεν θέλω άλλη διαφήμιση τέτοιου είδους», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και για τον θάνατο του κουνιάδου του και αποκάλυψε πώς το είπε στην τότε εγκυμονούσα σύζυγό του.

«Έχουμε περάσει με τη Δώρα και ευχάριστες στιγμές, αλλά και πολύ τραγικές. Όταν χάσαμε τον Γιώργο, η Δώρα ήταν πέντε μηνών έγκυος. Ήμουν στα Mad Awards και μόλις είχα πάρει το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς με την Έλλη Κοκκίνου. Με πήρε η Στέλλα ουρλιάζοντας και άκουγα σειρήνες και δεν καταλάβαινα τι είναι. Και μου λένε ότι χτύπησε ο Γιώργος… Με βγάλανε από το Θέατρο Βράχων με ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής να ανοίγει το δρόμο.

Ο κόσμος εκείνη τη στιγμή μου χτυπούσε τα παράθυρα κι εγώ έκλαιγα. Όταν πήγα στο Τζάνειο, στα εξωτερικά ιατρεία και πάτησα στα αίματα και μου είπε ένας κύριος κυνικά ότι έχει τελειώσει αυτός, εγώ δεν ήξερα αν έπρεπε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή αν πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να μην πάθει κάτι η Δώρα και το μωρό. Και πώς θα το πω στη Δώρα… Το τροχαίο έγινε βράδυ και η Δώρα κοιμόταν, εγώ ήμουν στα Mad Awards. Αυτά δεν τα έχω ξαναπεί…

Μίλησα με τον γυναικολόγο της και έπρεπε να της βάλω ένα χαπάκι ηρεμιστικό στο φαγητό. Όπως ήμουν κλαμένος και χάλια πήγα σε ένα φαρμακείο στον Πειραιά και τους είπα θέλω ένα χάπι! Την άλλη μέρα της είπα ψέματα ότι θα πάμε σε μια τράπεζα και πήγαμε στο νοσοκομείο. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός, απλά περιμέναμε… Περιμέναμε 13 μέρες!

Το βράδυ που “έφυγε” ο Γιώργος εγώ πήγα στο Romeo και τραγούδησα. Κι εκείνο το βράδυ το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο που δεν ήρθε να διασκεδάσει. Ήταν το μαγαζί βουβό, δεν ακουγόταν τίποτα. Κι εγώ βγήκα τότε με ένα τραγούδι που είχα “Το σκοτάδι” γιατί σκοτάδι είχα μέσα μου, νόμιζα ότι θα περπατήσω και θα πέσει κάτω η καρδιά μου. Και όταν τελείωσα το πρώτο κομμάτι τους είπα αν θέλετε να με βοηθήσετε, ξεχάστε αυτό που μου έχει συμβεί, προσπαθήστε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»