Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται ολόγυμνη και αποκαλύπτει για τον Brad Pitt!

 

Η Angelina Jolie ποζάρει ολόγυμνη με ένα διάφανο τούλι να την περιβάλλει για το περιοδικό Harper’s Bazzar και αποκαλύπτει για όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Angelina Jolie τολμά και ποζάρει γυμνή στα 44 της χρόνια στον φωτογραφικό φακό του Sølve Sundsbø για λογαριασμό του περιοδικού Harper’s Bazzar.

Η γοητευτική Maleficent στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε μεταξύ άλλων για τον «νέο εαυτό» της, τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt και τα παιδιά της.

 

«Το σώμα μου έχει υποστεί πολλά την τελευταία δεκαετία, ιδιαίτερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι έχω τόσο τις ορατές, αλλά και τις αόρατες αμυχές για να το αποδείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο δύσκολες να αντιμετωπίσω. Η ζωή παίρνει απρόσμενες στροφές. Κάποιες φορές πονάς, κάποιες βλέπεις αυτούς που αγαπάς να πονούν και δε μπορείς να είσαι όσο ελεύθερος επιθυμεί το πνεύμα σου. Δεν είναι καινούργιο ή παλιό, αλλά νιώθω το αίμα μου να επιστρέφει στο σώμα μου.

 

Το κομμάτι μέσα μας που είναι ελεύθερο, άγριο, περίεργο, ανοιχτό, μπορεί να κλείσει από την ίδια τη ζωή, εξαιτίας ενός πόνου, ενός τραύματος. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον πραγματικό μου εαυτό, με έχουν βοηθήσει να τον βρω και να τον αγκαλιάσω. Πέρασαν πολλά. Έμαθα από τη δύναμή τους. Ως γονείς, λέμε στα παιδιά μας να αγκαλιάσουν αυτό που είναι στην ολότητά του και ό,τι θεωρούν σωστό στην καρδιά τους. Και περιμένουν από εμάς να κάνουμε το ίδιο.»

 

Ανάμεσα στα όσα λέει η διάσημη ηθοποιός, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η φράση της πως θα ήθελε να ζήσει στο εξωτερικό, ωστόσο μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά πρέπει να ζει όπου βρίσκεται και ο πατέρας τους Brad Pitt.

Η ηθοποιός έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ: τον Μάντοξ 18 ετών, τον Παξ, 15 ετών, τη Ζαχάρα 14 ετών, τη Σάιλο 13  ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν που είναι πλέον 11 ετών.

Και στη συνέντευξή της αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να πάρει να παιδιά της και να φύγουν από την Αμερική για να ζήσουν σε άλλα μέρη του κόσμου, αλλά δεν μπορεί καθώς το «απαγορεύει» ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ μέχρι τα παιδιά να γίνουν 18 ετών.

Ουσιαστικά, η σταρ είπε ότι είναι «φυλακισμένη» μέχρι όλα τα παιδιά της να ενηλικιωθούν. 

 

Όσο για την πιθανότητα να ζήσουν στην Αφρική, η Jolie λέει: «Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική».

 

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό. Και θα το κάνω μόλις γίνουν 18 ετών τα παιδιά μου. Ως τότε, θα πρέπει να έχω τη βάση μου στο μέρος που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους», αναφέρει συγκεκριμένα στη συνέντευξή της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»