Η επεισοδιακή συνάντηση του Τσαλική με την Άντζελα μπροστά στις κάμερες!

 

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος. Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει και της μιλάει για να φωτογραφηθούν μαζί, η Άντζελα Δημητρίου του γυρίζει την πλάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αν δεν υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι για να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα κανείς δεν μπορεί να πει αν θα παρεκτρέπονταν τα πράγματα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου. 

Ακόμα και αν ο Γιώργος Τσαλίκης, όμως, ήθελε να τελειώσει το θέμα εκεί, υπήρξε και δεύτερο... επεισόδιο ανάμεσά τους όταν ένας φωτογράφος τούς ζήτησε να ποζάρουν μαζί. Η Άντζελα Δημητρίου γύρισε ακόμα πιο επιδεικτικά την πλάτη της, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ενόχλησή της.

Ο Τσαλίκης έφυγε από το σημείο όμως δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις για τις... επεισοδιακές συναντήσεις του με την Άντζελα.

Και τότε... ποιος είδε τον Γιώργο Τσαλίκη και δεν τον φοβήθηκε. «Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Ήταν αλλιώς να γίνει το πλάνο και ξαφνικά άλλαξε το concept και βγήκαν και είπαν διάφορα πράγματα που δεν ευσταθούν. Είναι ψέματα! Α! Είναι ψέματα πως ο Γιώργος Τσαλίκης με πήρε τηλέφωνο και δεν με βρήκε. Δεν θα ήμουν guest να το λήξουμε εδώ. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us», δήλωσε από την πλευρά της η Άντζελα Δημητρίου.

Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος στην ατμόσφαιρα…

 

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το 4711 και τις δηλώσεις τόσο της ίδιας όσο και του Γιώργου Τσαλίκη σχετικά με το συνέβη και λίγο πριν την πρεμιέρα ναυάγησε η συνεργασία τους, η επιχείρηση εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε την ανακοίνωση του 4711: 

"Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη.
Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού.
Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που έγιναν συζητήσεις να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία πάντα θα πρέπει να εξυπηρετεί το ιδιαίτερο concept του μαγαζιού, η Κυρία Δημητρίου δεν ήτανε διατεθειμένη να συζητήσει τίποτα περαιτέρω και αποχώρησε.
Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχείρηση.
Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια.
Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς.
Με εκτίμηση,
4711."

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»