«Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα»

 

Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη: Η ζωή με τον Πλωρίτη, ο πόνος και η άτυχη εγκυμοσύνη! «Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την Κάτια Δανδουλάκη υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον άντρα της ζωής της, τον Μάριο Πλωρίτη, και μάλιστα συγκινήθηκε μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή.

«Αυτή ήταν μια συνέντευξη που τη ζήλεψα πάρα πολύ, με την Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να την είχα κάνει εγώ, την έκανε εξαιρετικά η Έλενα. Ξέρω ότι συγκινήθηκες τώρα…», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Δεν φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων, δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα. Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής.

Και γλίτωσα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Στη δουλειά πήγαινα με πάρα πολύ ζόρι. Έβλεπα κόσμο στο θέατρο από κάτω κι έλεγα “Χριστέ μου, ο κόσμος που με ανακούφιζε πρώτα, τώρα μου δημιουργεί πανικό;”. Είναι φοβερό πράγμα η ανισορροπία της ψυχής. Μετά τον Μάριο, το χάος.

Ήθελα ένα παιδί. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε παιδί γιατί ζούσαμε χώρια και όχι μόνο αυτό, υπήρχε και μια γυναίκα άρρωστη που δεν γινόταν. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω ένα παιδί μαζί του. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για το πώς αποφάσισε να πει το “ναι”, για το ρόλο της, αλλά και για τα νέα παιδιά που συνεργάζεται.

«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος.

Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Ο ρόλος, μάλιστα, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου.

Παίζω με κάποια παιδιά το ένα καλύτερο από το άλλο σε αυτή τη σειρά, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, στην πειθαρχία τους, στο αποτέλεσμα που φέρνουν. Όχι μόνο οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, ο σκηνοθέτης, οι σεναριογράφοι, τι ταλέντα…», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Για τη Λάμψη και τον Χρήστο Πολίτη απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η γνωστή ηθοποιός είπε πως δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία, καθώς είναι επιλογή του άλλοτε συμπρωταγωνιστή της…

«Κι εγώ τον έχω χάσει τον Χρήστο Πολίτη, όχι δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Χρήστος έχει επιλέξει τη μοναξιά του, τη δική του μοναξιά. Είναι επιλογή του. Και τη σεβόμαστε. Είναι μια χαρά!

Πολύ σημαντικός ηθοποιός και πολύ κοντινός μου φίλος. Ήταν τεράστια η επιτυχία της Λάμψης. Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο, ήταν ταυτισμένος ο κόσμος με αυτό.

Ξέρεις πόσα παιδιά έρχονται ακόμα και μου λένε “σας θυμάμαι όταν η γιαγιά μου έβλεπε τηλεόραση κι εγώ ήμουν μικρός”», είπε η Κάτια Δανδουλάκη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι