Θρήνος! Πέθανε η μητέρα του 10 μήνες μετά τον πατέρα του...

 

Οι στιγμές που βιώνει ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και οι δύο γονείς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Βαρύ πένθος για τον γνωστό παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος έχασε τη μητέρα του τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10).

Η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου έδινε το τελευταίο διάστημα τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφού μετά την απώλεια του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του χρόνου, πέθανε και η μητέρα του.

Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα του παρουσιαστή. Σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα πει το τελευταίο αντίο στη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία.

Προερχόμενος από μία πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, και έχοντας πρόσφατα χάσει και τον πατέρα του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα μία μεγάλη δυσκολία στη ζωή του, την απώλεια ενός ακόμα γονιού.

Στις αρχές του 2019 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χάσει τον πατέρα του και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν πολύ κοντά στη μητέρα του, ενώ είχε δίπλα του ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν και τον βοηθούσαν, ακόμα και μέχρι πριν λίγο καιρό να ξεπεράσει τη θλίψη του.

Πριν καν προλάβει, όμως, να δώσει τέλος στο πένθος για τον πατέρα του ήρθε αυτή η νέα απώλεια να του θυμίσει πόσο πόνο μπορεί να κρύβει η ζωή.

Η μητέρα του παρουσιαστή έδινε το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Λέγεται ότι η υγεία της επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του συντρόφου της και πατέρα του παρουσιαστή.

Με τη μητέρα του ήταν πολύ δεμένοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήθελε να τη φροντίζει λόγω της σοβαρότατης περιπέτειας της υγείας της η οποία τελικά απέβη μοιραία.

«Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του.

Στο πλευρό του Δημήτρη αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται όλοι οι φίλοι του. Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην κηδεία την μητέρας του ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

Η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της έστειλαν τα θερμά συλλυπητήρια στον Ουγγαρέζο και η παρουσιάστρια είπε: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θέλουμε την δική σας αγκαλιά γιατί και εμείς αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε στον Δημήτρη είναι μία ζεστή αγκαλιά. Θα θέλαμε να είμαστε μαζί του αυτές τις ώρες, όμως είμαστε εδώ στο Πρωινό. Τον σκεφτόμαστε και θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα λίγο αμήχανα… νιώθω αμήχανα… πάμε σε διαφημίσεις»!

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»