Εκτός από φήμη, έχουν και μυαλό! Οι πιο έξυπνοι διάσημοι του Hollywood

 
Πριν παίξει στον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ», ο Mat Damon απολάμβανε να χάνεται ανάμεσα στα βιβλία, στο Χάρβαρντ. Η Emma Watson είναι τόσο «σπασικλάκι», όσο η Ερμιόνη, ο ρόλος της στο «Harry Potter» που την έκανε διάσημη. Και ο Quentin Tarantino έχει δείκτη νοημοσύνης 160.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Είναι μερικοί μόνο από τους πιο έξυπνους διάσημους που κυκλοφορούν στο Hollywood. Άνθρωποι με πτυχία και δύσκολες σπουδές, οι περισσότεροι, με μυαλό που θα μπορούσε να τους χαρίσει την επιτυχία σχεδόν σε κάθε τομέα. Αυτοί είναι οι 30 πιο έξυπνοι διάσημοι του θεάματος, σύμφωνα με το Business Insider.

Η Allison Williams πήρε το... πράσινο φως για να ασχοληθεί με την υποκριτική μόνο όταν αποφοίτησε από το Κολέγιο. Σπούδασε αγγλικά και αρχαιολογία στο Γέιλ.

 

Ο Ashton Kutcher πήρε δύο υποτροφίες, από το MIT και το Purdue, για να σπουδάσει μηχανολογία, αλλά τις έχασε όταν εισέβαλλε στο λύκειό του κάνοντας φάρσα. Τελικά, πήγε στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, από όπου όμως έφυγε στα 19 του για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.


 

Η Cindy Crowford σπούδασε χημικός μηχανικός με υποτροφία στο Northwestern University. Τα πρώτα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ τα χρησιμοποίησε για να συνεχίσει να σπουδάζει, αλλά τελικά εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο για να ασχοληθεί με την καριέρα της.


Ο Conan O' brian σπούδασε ιστορία και λογοτεχνία στο Χάρβαρντ. Εκεί, ήταν πρόεδρος μίας οργάνωσης που εξέδιδε χιουμοριστικό περιοδικό.

 

Ο David Duchovny πήρε πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία στο Princeton University. Ενώ επίσης έκανε μάστερ στο ίδιο θέμα, στο Γέιλ, αλλά εγκατέλειψε το ντοκτορά του όταν εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε διαφήμιση για μπίρα, το 1987.

 

Ο Edward Norton σπούδασε ιστορία στο Γέιλ, ενώ έχει εργαστεί σαν αναλυτής σε μη κερδοσκοπική οργάνωση στην Οσάκα. Εκεί έμαθε να μιλά και άπταιστα γιαπωνέζικα.

 

Η Emma Watson την περασμένη άνοιξη πήρε μπάτσελορ στην αγγλική λογοτεχνία.


Ο James Franco αποφοίτησε από το UCLA, πήγε στο NYU για να σπουδάσει σκηνοθεσία και στη συνέχεια στο Columbia University και το Brooklyn College όπου σπούδασε συγγραφή, στο Warren Wilson College ποίηση και στο Γέιλ λογοτεχνία.


Ο James Woods έχει δείκτη νοημοσύνης 184. Ηταν άριστος σαν μαθητής, ενώ άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα γραμμικής άλγεβρας στο UCLA ενώ ήταν ακόμη στο σχολείο. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο MIT με υποτροφία.  


Ο Jerry Springer έχει πτυχίο νομικής, από το Northwestern University, ενώ ήταν σύμβουλος στην καμπάνια του Ρόμπερτ Κένεντι. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Σινσινάτι ενώ ήταν ακόμη 27 ετών, πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.


Η Jodie Foster  έμαθε να διαβάζει πριν τα τρία της χρόνια, ενώ κατάφερε να ισορροπεί την καριέρα της στην υποκριτική από παιδί, με τις σχολικές υποχρεώσεις της. Αργότερα, σπούδασε στο Γέιλ.


Η Sharon Stone πήρε υποτροφία για το κολέγιο όταν ήταν 15 ετών. Εχει δείκτη νοημοσύνης 154. Σπούδασε δημιουργική γραφή και τέχνες, ενώ σύμφωνα με την ίδια, ήταν «σπασικλάκι».

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της